Berättelsen om Joel och Ellie är avslutad men The Last of Us grymma värld kan innehålla fler historier än så.

Att inte utforska tankar och idéer om uppföljare till #The Last of Us vore att göra både fansen och #Naughty Dog en otjänst. Det menar Arne Meyer, community strategist på Naughty Dog, i en intervju med Videogamer. Faktum är att studion som släppts så många firade spel har börjat utforska tankarna på om det finns fler historier att hämta ur deras värld.

– Det handlar i slutändan om det finns något intressant i det universum vi har skapat som vi vill fortsätta utforska. Är det något som kan väcka passion i hela teamet?

Även om de undersöker potentialen finns alltså inga garantier på att vi kommer att få se ett slutresultat. Å andra sidan sa The Last of Us creative director, Neil Druckman, för ett år sedan:

– Jag tror att världen har fyndigheter för fler historier, men gällande resan med Joel och Ellie så slutar den med det här spelet.

Den 29 juli släpps PS4-versionen av The Last of Us.

Som dom flesta redan tänkt eller kommenterat så är det bra att Neil Druckman anser att Joel och Ellies historia är slut. Men skulle inte säga nej till att fortsätta vara i den världen med andra karaktärer. 22/07 Jo tack jag läste, min kommentar står oförändrad att jag inte skulle tacka nej till ett nytt Last of Us med nya karaktärer och miljöer ;) 22/07 Funderat samma sak. Släpp hur många uppföljare ni vill och så ni kan. The Last of Us var riktigt bra och om chansen finns att ett till lika bra spel släpps så för all del. Skulle spelet bli total sämst så är det väl inte så mycker mer med det? Bara stru... 22/07 Hur resonerar du? Oavsett om det kommer en uppföljare eller ej, så förblir spelet alltid vad det var. Om det skulle vara så att man spelar The Last of Us, man älskar det, det släpps en uppföljare, man hatar den... Att då ändra ståndpunkt på vad man tyck... 22/07 Hoppas det. Efter mycket folk som lämnat ND så får man väl hoppas att talangen inte slank med. 22/07 Kommer vara svårt att överträffa första spelet. Men Naughty Dog är nog rätta studion för uppgiften. 22/07 Läs gärna artikeln. "– Jag tror att världen har fyndigheter för fler historier, men gällande resan med Joel och Ellie så slutar den med det här spelet" 22/07 Hear, hear. 22/07 Jag känner inte att behövs någon fortsättning på storyn som den är nu men jag skulle inte tacka nej till ett helt nytt kapitel med nya karaktärer och på en helt annan plats/stad eller i ett annat land t.o.m 22/07 Nej. Älskade spelet, men vill faktiskt inte se en uppföljare. Låt The Last of Us förbli vad det är, istället för att exploatera det till döds. 22/07
Skicka en rättelse