För ett tag sedan utannonserades #Tekken 7 som kommer bygga sina rundsparkar och käftsmällar i Unreal 4-motorn. Än vet vi inte jättemycket om projektet, men #Bandai Namco har släppt en ny trailer samtidigt som producenten Katsuhiro Harada ger oss en liten inblick i framtiden för serien.

Tekken 7 kommer leverera ett detaljerat manus där vi får svar på några av spelseriens mysterium. Varför försökte Heihachi döda sitt barnbarn, varför slängde han Kazuya från en klippa och vem är egentligen Devil Jin? Det kommer vi få veta – när och hur spelet nu dyker upp.

Än vet vi inte vilka format som gäller (även om Playstation 4 och Xbox One känns om ganska säkra val) och Harada medger att de fortfarande håller på bygga upp och polera spelmekaniken. Vi får dock veta att det vankas en-mot-en-slagsmål, och inte lagbaserade dispyter som i Tekken Tag-serien.

Just Japanska är intressant. Nu förstår jag förvisso språket, men jag kan motivera varför så många föredrar spel och dylikt odubbat på Japanska snarare än med Engelsk dub: budget och kvalitet helt enkelt. Yrket röstskådis är i princip lika prestigefyllt... 28/07 Hur fasen hör ni om det är bra eller dåligt när det är på ett språk man inte förstår? I mina öron hade samma tonfall på svenska låtit melodramatiskt som fan, men såhär låter det alltid på japanska och då är det svårt att avgöra... 28/07 Som natt och dag som jag anade, den vart mycket bättre :) 28/07 Sämre röstskådespelare får man leta efter. Japanska versionen: https://www.youtube.com/embed/BhzyNQj_Rmk 28/07 Vad är ens meningen med en story i ett spel som Tekken? :S 28/07 Alltid älskat Tekken-serien. Ärligt talat tycker jag dess handling är rätt underskattad. Finner den för det mesta jävligt intressant, men sen å andra sidan så har jag älskat Jin sedan han först kom till i 3an, och han har på många sätt varit "protagonis... 28/07 Story? vilken story? en soppa av manga tjejer, robotar & djur i löjliga atteraljer som badanksringar och proppellerkepsar och demoner, allt i en riggad "turnering" där om du heter Mishima behöver du inte kvala dig in till finalen.. Spelen har i många... 28/07 Garvar varje gång jag ser gubbfan. Vilken jävla karaktärsdesign. :'D 28/07 fy helvete vad dåligt antingen grymt dålig voicer, eller så vart hon tvungen att prata så. :) 28/07 http://stickerish.com/wp-content/uploads/2012/03/ISeeWhatYouDidThereBlackSS.png 27/07
Skicka en rättelse