Planen var att det kommande Heist dlc skulle släppas under våren, men det blev inget med det och istället valde #Rockstar att ge paketet lite extra utvecklingstid. Nu kan du som väntat lite för länge spana in animationer från det nedladdningsbara paketet.

Det är ingen högoddsare om #Rockstar väljer att släppa det nedladdningsbara materialet samtidigt som de nya versionerna av #Grand Theft Auto V. Svaret får vi kanske under spelmässan Gamescom, som går av stapeln 13 - 17 augusti.

Samma här. Så har jag gjort med de flesta spelen i serien. Att återuppleva San Andreas och IV på PC efter att ha spelat igenom dom på PS2/3 var som natt och dag. 04/08 Även fast jag klarade SP på PS3 kommer jag först att gå igenom hela storyn för att uppleva 60 FPS OCH BÄTTRE GRAFIK <3 04/08 Det du säger "makes no sense" alls. Bättre att släppa SP & MP samtidigt denna gång, så sprider man ut spelarna lite, vissa spelar SP, en del väljer MP, inte som sist, alla kastar sig på MP samtidigt. Inte konstigt det blev kaos. Och även om det stämmer... 03/08 Vill man fuska på konsol är det inte så svårt, köp en mus och tangentbords konverterare och sikta bättre än alla andra, helt legit. Kaos kommer vilken release dag som helst för en online del, vad ska dom göra, vänta tills ingen vill spela den ? 03/08 Det blir väl ingen skillnad på scenariot du målar upp om multiplayer lanseras vid release eller senare? 03/08 jag förvänta mig att det skulle vara i standar versionen när det kom ut till ps3/xbox360 03/08 Karaktärsanimationer ifrån det kommande dlc't... nä.. så svältfödd är jag nog inte att jag känner någon större upphetsning över detta. Med andra ord: Intresseklubben antecknar. 03/08 Jag tror säkerligen dom inte vill ha samma kaos på online delen som det är på xbox/ps3. Dessutom på PC kommer det säkert vara 500k mer fuskare och större möjlighet att fuska än vad det är på konsol. 03/08 Varför skulle de hålla på online-delen ännu en gång? 03/08 Tvivlar på att GTAO kommer samtidigt som SP. 03/08
Skicka en rättelse