Än en gång får vi följa med #2K Australia bakom kulisserna på #Borderlands: The Pre-Sequel. I den här delen av spelserien får vi reda på varför Handsome Jack blev den skurk han är i #Borderlands 2.

Om du vill veta varför detta blev en pre-sequel och inte regelrätt uppföljare får du reda på i den första utvecklardagboken.

Precis. Schysst attityd förresten, Kleptoman. 11/08 Känns som Destiny kommer lämna Borderlands rejält krossat. Om man inte kör på PC dvs, då får man hålla till godo. Även om jag hellre hade spelat typ Firefall eller Diablo 3. 11/08 Tror han syftar på expasioner liknande de som endast Blizzard släpper nu för tiden, som kostar över 300kr. Förr var det väldigt många expansionen som gjorde det. 10/08 Kostade lika mycket som orginalspelet? Wtf? Är du ett troll eller bara dum? T.ex. Lost and damned vilket var en expansion till GTA4 kostade 130 kr medan vanliga spelet kostade mer än 400 sek 09/08 Vet inte om jag är så förtjust i idén med låg gravitation. Får väl hoppas på att hela spelet inte spelas så 09/08 Om Mr. Torgue dyker upp så är succén i princip garanterad. 09/08 Jag skulle kunna säga samma sak om många andra uppföljare till poppulära spelserier.. Det är ju samma sak med Assassins Creed exempelvis, samma motor och gameplay, bara lite nya uppdrag och buggfixar. Samma med Batman spelen, Uncharted och Gears of War... 09/08 Förr i tiden hette sånt här expansioner och kostade lika mycket som originalspelet. Livets cirkel, eller något. 09/08 Första spelet var väl egentligen inte jättebra. Som många andra spel blir det roligare av att det är co-op, men som single player-upplevelse är det inget storspel. Storyn är ännu fattigare och i princip all kommunikation med NPC:er sker genom text så... 08/08 Fan vad jag längtar! Älskade 2an! kört extremt många timmar med en polare! :) Tyvärr har jag aldrig spelat ettan... Måste kanske göra det... Längtar som fan till detta! Bästa FPS-spelet atm! :) 08/08
Skicka en rättelse