Det är inte bara #Driveclub som vill åt de sociala förarnas uppmärksamhet. Med #The Crew ska #Ubisoft och #Reflections Interactive ge oss en fullfjädrad MMO-upplevelse i racingformat. Den kanske största säljpunkten är möjligheten att åka genom hela USA.

Förutom en episk road trip så väntar utmaningar, levlande, fet loot och annat som hör MMO-livet till. Vi kan lära oss mer om detta och mycket mer i det nya filmklippet nedanför.

Så som jag har väntat på en uppföljare till G.A.C.C.R.R. Äntligen :) För de som inte har åldern inne: https://www.youtube.com/watch?v=D9glkbOm5mw 23/08 Jag har inga som helst förväntningar på denna titel (föredrar AC, pCars, RBR, LFS etc). Men så kom jag ihåg hur skoj vi hade i TDU(1). Körkänsla och underlag sög, men det var tillräckligt bra för att tillsammans med den sociala poängen tillhöra en av... 23/08 Nej. 22/08 Är det månadsavgift på detta? 22/08 Näh, sant, men det gäller även Forza Horizon 2. Om ni ska nämna andra spel, varför bara PS4-exklusiva Driveclub, när deras största rival på Xbox One gör precis samma sak? Kom igen FZ, varför elda på, och dessutom bara kasta in ved på ena sidan av "konso... 22/08 Ser ut att bli en vidrigt arkadracer likt NFS Rivals. 22/08 Verkar vara ett trevligt koncept. Hoppas de grejar körkänsla så det inte blir v-rally med sociala inslag. 22/08 Meh ubisoft gör ju inte så jävla bra spel så att ha höga förväntningar på de här är väl lite dumt. Kommer ju bara va en need for speed powerslide kopia. 22/08 Det är inte gjort för ratt heller tyvärr, inte förra betan i alla fall, ingen simulatorracing för fem ruttna lingon. Detta är klippt och skuret för en vanlig handkontroll. Det är säkerligen bättre med ratt än tangentbord, men jag är lite tveksam på hur... 22/08 Det här spelet bara växer. Tyckte det inte verkade speciellt när det först utannonserades. Nu är det bara jobbigt att vänta på det. Som Stich säger, detta ihop med g25´an kan bli hur kul som helst! :up: 22/08
Skicka en rättelse