EA Access är en tjänst till Xbox One som vill att du betalar cirka 40 kronor i månaden. Då får du tillgång till nya spel några dagar tidigare än alla andra, men framförallt är det fritt spelande av olika titlar som ska locka till prenumeration. I dagsläget finns #NFL 25, #Fifa 14, #Battlefield 4, #Need For Speed: Rivals och #Peggle 2 i samlingen. Och nyss fick de grönt sällskap av onlinepangaren #Plants vs Zombies: Garden Warfare.

Konflikten i grönsakslandet fick tre vitlökar i betyg när vi recenserade spelet tidigare i år. EA Access-versionen av spelet innehåller allt det nedladdningsbara materialet som släppts sedan lanseringen. För mer information om tjänsten kan du besöka ea.com.

Jag menar att, om du köper Xbox One och spelar multiplayer, så är väl chansen rätt stor att du spelar andra spel också, inte bara EA Access-spel, och då behöver du Guld ändå. Vidare, EA har inget med Guld-prenumeration på Xbox att göra, det är en tjänst... 21/10 what? Om du spelar multiplayer spel och du skulle betala för en ea access prenumeration så måste du även betala för en guld prenumeration vid sidan av.. Men jag förstår lite vad du menar om man tycker dom full versioner som ingår i the vault att då kan... 21/10 För alla som inte har dessa spel och vill spela dem så är det otroligt pisvärt! 21/10 Mmm, men chansen är väl rätt stor att du äger och spelar andra spel i multiplayer än EA Access-spel? Och varför skulle EA Access inkludera en Guld prenumeration? EA har inte hand om Guld-prenumerationer, då hade priset varit betydligt högre om det skull... 20/10 ok Miss av mig , men känns ändå som halfbaked eftersom ok, spelar du bara solo spel så är det ok. Men alla multiplayer spel kräver guld medlemskap på x1 så då blir det dubbla prenumerationer likförbenat inkl dom som är gratis i ea access prenumerationen... 20/10 Fel! Och jag tycker det är skumt att så många har så svårt för att förstå hur EA Access fungerar. EA Access kräver INTE en Guld prenumeration. Källa (http://www.gamespot.com/articles/ea-access-wont-require-xbox-live-gold-but-youll-ne/1100-6421476/) Bätt... 20/10 Ea access på x1 känns lite skumt för mig, 1. Man måste ha guld prenumeration 2. Man måste betala för ytterligare en prenumeration då först får man extra rabatt på spel? Klart få testa spel par dagar tidigare etc kanske är värt kostnaden annars imo är... 20/10 Nya spel som släpps av EA har man hittils kunnat testa i ca. 6 timmar per spel. 19/10 Hmm, förstår inte heller riktigt vad du menar, känns som du missförstått något? Helt nya spel kommer aldrig bli Vault-spel direkt när dom släpps, det säger sig själv. Och att du hellre köper Garden Warfare för att du kan sälja det vidare sen? Nja, då... 19/10 Marcus verkar förvirra EA Access med HBO Nordic. 19/10
Skicka en rättelse