Är det dags att diskutera spellängd nu igen?

Inför släppet av #The Order: 1886 fick det mycket skäll för att vara för kort - något #Bloodborne slapp av förklarliga . Under våra första speltimmar kom vi knappt vidare från det första området. Men du kan klara spelet på under en timme, om du verkligen vill.

En av de första speedrunsen från spelet klockade in på imponerande 44 minuter och personen bakom bedriften trodde att det gick att skala av mer tid. Vilket det också gick, inte långt därefter slogs världsrekordet med hela nio minuter och just nu försöker personer inom #Dark Souls 2-communityt att bräcka varandra. Genomspelningar av den här typen drar sig dock inte för att använda buggar och brister i bandesign för att klara spelet på kortast tid, men av genvägarna var så enkel som att "hoppa över ett staket".

Se båda genomspelningarna nedan - kanske är du nästa utmanare?

Tack till sanctier för detta #nyhetstips!
Vad snackar du om? Fanboy? Jag har knappt spelat Dark Souls 2 och inte spelat Bloodbourne alls. Min poäng är att dom som klarat Bloodbourne och Dark Souls har glitchat eller använt buggar eller vägar som inte varit menade för att ta sig fram. Vilket eff... 01/04 Hade inte en del av inläggen här postats redan igår hade jag trott att de var aprilskämt. :P 01/04 Lär dig vad diskutera betyder innan du slår på fan boy mode. Att de redan bara någon vecka efter release är nere på tider som ligger under spel som Shovel Knight visar att spelet är extremt kort, Souls spelen är inte långa, de blir långa eftersom att... 01/04 Sure, men om de redan är nere på en sån tid så kommer de säkert få ner tiden ännu mer i veckorna. Order 1886 var verkligen extremt kort, det var snyggt men inte värt fullpris. 01/04 Här. Och det hade inte med DS2 att göra. Utan spel generellt som folk gör speedruns av. 01/04 "#%!¤! autoplay... Plötsligt skrek det ur högtalarna. :( 01/04 Jag tycket det är rätt ballt. Klara spelet snabbast, gör vad du vill. Reglerna är reglerna och den som är bäst är bäst. 31/03 Långa laddningstider borde inte förekomma 2015. Trodde det var en svunnen era :-/ 31/03 Enligt väldigt, väldigt många spelare, kritiker, journalister är dom spelen jäkligt bra med riktigt höga betyg i bagaget. Storleken på deras spel spelar ingen roll det är ju innehållet i dom som gör dom så bra. 31/03 Det är iaf inte som DS2, rekordet Any% ligger på 15min, men det är MASSOR med out of bounds och andra glitches. Any% brukar vara de roligaste att kolla på men denna typ av spel är oftast bara massor med glitches så inte överdrivet roligt att kolla på.... 31/03
Skicka en rättelse