Id Tech 6(66) ser ut att göra nya Doom till ett djävulskt läckert helvete.

Precis som med #Fallout 4 kan vi nu bjuda på en laddning skärmdumpar från nya Doom som låter oss syna Cyberdemons och andra köttiga monster ända in på skinnet. Id Tech 6, som Bethesda skämtsamt kallade 666, ser ut att leverera rejält med ögongodis, eller vad säger du?

Om du av någon anledning inte orkar se den närmare kvarten av gameplay som det bjöds på imorse kan du se de 15 minuterna nedkokade till en slow motion-kryddad trailer av sedvanlig längd.

Fast nu pratade vi om DOOM, inte Brutal Doom. Att man inte är nöjd beror på att gamla DOOM tydligen hedras, något som inte är helt sant i det material som visats. Cyberdemon är ju ett fullkomligt skämt och avrättningar har aldrig varit en del av serien.... 23/06 Ser fett ut. Kolla den längre filmen på deras youtube kanal. Där visas även en lång sekvens från "Hell". https://www.youtube.com/watch?v=QiinO9JPUGw Ser fett nice ut :) 16/06 Håller helt med, är även en av de få som faktiskt uppskattade d3 och hur de tog en ny vision på doom in i framtiden. Men nu fick alla gnällspikar som de ville och trots det så är de inte nöjda. Jag är fortfarande imponerad att de inte verkar vara för... 16/06 Snackar du om ? De är definitivt doom, har du sett brutal doom ? Det är det som de inspirerats en hel del av. Känns som dem faktiskt lyckats med en kompromiss av att ha trovärdiga miljöer och lite olika momentum på spelet samt en mindre överhängande sto... 16/06 Hur kan man med dagens teknik släppa videos som inte är riktigt 1080 eller högre upplösning? Dessa videos som FZ länkar till, det är ju inte ens 720p, utan troligtvis 480p som dom fluffat upp till 720p, om dom inte är extremt komprimmerade(varför?). Ser... 15/06 Kass art design. 15/06 Trist...... By the way så instämmer jag i att FZ har ett dåligt bildvisningssystem; jag vill kunna se bilderna i fullskärmsstorlek och bläddra med tangenterna. Detta är minimikrav som finns i varje anständig WordPress-galleri-pluggin så det borde man... 15/06 John Carmack har inte jobbat på Id sedan 2013 så de bryr sig nog inte jättemycket om vad han har sagt. :) 15/06 Som ett stort fan av DOOM är jag inte speciellt imponerad, doomguy beter sig mer som Duke Nukem och miljöerna är mer Rage med demoner, som mest ser ut att komma från något mer fantasy-aktigt, än rymd och helvete. Sen speciellt snyggt i dagens standard... 15/06 Nej det är mer influerat av Brutal Doom modden. Fatalities, mer gore, dismemberment etc...Tror faktist det kan bli rätt coolt. Hällre det än DooM 3s försök att blanda skräck. Visst bra grafik är nice, men om dom bantar ner det för att kunna ha fler mons... 15/06
Skicka en rättelse