Hundfågeln Fenix reser sig igen! Det har tisslats och tasslats, viskats i korridorerna men nu är det äntligen bekräftat - #The Last Guardian är inte skrotat och vi har sju minuter gameplay som bevis.

Publiken på Sonys presskonferens blev eld och lågor där titeln återannonserades till Playstation 4. Ni minns säkert hur spelet var tänkt att släppas redan till Playstation 3 och gjorde sitt första framträdande redan för åtta år sedan. Vi får dock vänta till nästa år innan det väl släpps men nu ska det nog inte kunna drabbas av så många fler förseningar.

Jag älskade idén om flickan och pojken och allt det där men spelet är rätt åldrat och jag fastnade ordentligt på fler än ett ställe. Det är ett sådant typ av spel där man inte får någon hjälp och du får stå och hoppa och flytta saker och bara chansa på... 17/06 Vad var det för fel på ICO? :o BARA hört bra saker om båda spelen, och har skrivit upp dem på min enorma backlog-lista, men wut? 17/06 Jag ville tycket om ICO och trodde jag skulle göra det men blev mest arg... :/ Ja, men det möjliggjorde ett väldigt starkt ögonblick 17/06 Påminde lite om en katt till rörelsemönstret. Men också en hund. Kanske något däremellan? 17/06 :( 16/06 Blev hypad första gången jag såg det, men är detta allt de har att komma med efter alla dessa år? :S 16/06 Jag vill se mer innan jag tar ett glädjeskutt. Fantastiskt kul att det är i görningen, men i ärlighetens namn blev jag lite oroad. Fick känslan av att dom slängt ihop ett demo till E3 för att dra nytta av den enorma hypen, att spelet är i ett väldigt... 16/06 Köp HD-pac Köp HD-Packet som har både ICO och SOTC, sedan är det bara att börja. Jag har själv bara spelat SOTC, men har sett fram emot det här spelet sedan det annonserades . 16/06 Jag har inte spelat något av dessa. Vilket skulle du rekommendera att jag börjar med? Känns som det är dags, liksom. 16/06 Hahaha...helt genomruttet. Detta bygger bara på nån fejk hajp. Det är bara ett koncept, det finns inget spel här. Vadå, ropa på din efterblivna fågelhund och flytta på lite vagnar? De har ju inte gjort nånting på 8 år. Det här spelet kommer bli nåt rutt... 16/06
Skicka en rättelse