Garry Newman tar inte spel på så stort allvar. Genom Garrys Mod har han framkallat oräkneliga skratt och trots att överlevnadspremisserna i #Rust är hyfsat dystra har han lyckats baka in humor även där. När du vaknar upp i spelet är du helt naken, något som skapade så mycket uppståndelse att Garry valde att censusera de mest privata delarna.

Nu har han kodat in en algoritm som gör att storleken på din lille soldat baseras på ditt Steam ID. För närvarande verkar det vara så att ju längre nummer du har desto större är din lem, och vice versa.

Vi väntar med spänning på utvecklingen av detta och ser redan nu hur en marknad av välutrustade Steam-konton kommer spira. Garry Newman skulle säkerligen tjäna en miljard dollar om dagen om han dessutom knöt mikrotransaktioner (no pun intended) till det manliga könet.

Vänligen visa mig till en enda snubbe här inne som på riktigt tar illa upp av den här modden, så ska jag diskutera skillnaden mellan sexualisering och nakenhet med honom. Det enda jag sett hittills är massa fånerier om vad vissa tror skulle uppröra "PK-... 23/06 Tänk på att ha 12 spel är fullt normalt. De flesta har inte fler än 12 spel. 23/06 Den kvinnliga mostsvarigheten till penis är vagina, ser varken din koppling till bröst eller något problem att skriva om vaginor. :P 22/06 http://myreactiongifs.com/gifs/indiantear.gif 22/06 Med ett steam id på 4000 måste jag nästan spela detta! kul o få ha en stor en gång i livet! 22/06 Skönt att man vet vad FZ prioriterar, objekfitering av mannen är ok men hade detta handlat om kvinnor och deras bröst storlek så hade det blivit ett ramaskri och vissa ej namngivna personer hade skrivit ett ex antal artiklar om det. Objektifera och krän... 22/06 Jaja.. jag får väl skapa ett nytt steamkonto bara för detta då... eller inte, inget spel jag kommer spela ändå. 22/06 Så om en snubbe som inte gillar att kvinnor objektifieras i spel, inte heller gör det när det händer män, då är han sorglig? 22/06 Ja visst är det härligt med dubbelmoral, hade det varit en tjej istället för en kille hade det blivit ett jäkla liv på alla moralidioter och PK-nissar, och vi vet ju att Arnroth hade gått i taket direkt. Inte för att jag känner för att spela Rust men... 22/06 Antagligen inte, men några sorgliga snubbar kommer säkert grina på spelforum runt om i världen. Kanske feministerna, eller deras manliga motsvarighet kommer uppmärksamma detta "problem" när det blivit lika mycket av en norm som kvinnlig sexualisering i... 22/06
Skicka en rättelse