Gamescom-tider är trailer-tider och under EA:s konferens bjöds vi på både det ena och det andra. En av stortitlarna som gjorde störst avtryck är föga förvånande #Star Wars: Battlefront där det blev premiär för spelläget Fighter Squadron.

I spelläget riktar vi blickar och vapen mot skyn när vi sätter oss i ikoniska Star Wars-farkoster och skjuter ihjäl varandra under spektakulära former. Ett gameplay-klipp illustrerar krigsfesten nedanför.

det hade kunnat se ut såhär om dom inte begränsat sig till konsollerna http://www.youtube.com/watch?v=ZWoGkrt5Upg 06/08 känns krystat och halvfärdigt på ngt sätt.... som dom har gjort vad dom kunnat inom ramarna för en snäv budget 06/08 Säga vad man vill, men ljud och grafik är PÅ PLATS! :D 06/08 Jag hävdade inte att de delar som utspelade sig i rymden var i majoritet, bara att de var stora. Särskilt Empire minns jag utspelar sig till mycket stor del på Millennium Falcon. 06/08 Jag måste ha sovit när Luke förstörde den första Dödsstjärnan i originalet, och sen när Lando m.fl förstörde den andra Dödsstjärnan i Return of the Jedi. Bortsett från dessa "små" detaljer, och allt pang-pangande mellan skeppen runtomkring, så ja: Star... 06/08 Bortsett från Empire och Return of the Jedi där det var minst lika mkt strider på markplan och striderna i rymden faktiskt var i minioritet. 06/08 Jag är trött på BF3, BF4 och Hardline. Star Wars verkar bara bli mer likt dessa spel för varje utvecklingsdag som går och det kommer säker att sluta med ett nytt BF med Star Wars skrud. Det ska bli intressant att se men jag är skeptisk. :( 05/08 Fler spelare är inte alltid bättre. Jävla gnäll jämt asså. 05/08 Jag ville bara säga, om din avatar. Den är grym... yo thumbs up yo! :D 05/08 Knappast kan det spela så stor roll att det utspelar sig i luftrummet ovanför en planet istället för ute i rymden? Själv spelade jag förr mycket Rogue Leader och vill minnas att en del av mina favoritbanor där utspelade sig nära marken. Jag hoppas på... 05/08
Skicka en rättelse