För en tid sedan fick vi veta att #Daybreak Game Company-chefen John Smedley inte längre är vd för företaget. Även om vi inte fått bekräftat att det finns något samband så inträffade det strax efter att Smedley starkt ventilerat frustration på Twitter om den lindriga domen mot Lizard Squad-hackern som trakasserat honom under lång tid.

När Smedley klev ner från vdposten hette det att han skulle "övergå till en annan roll som ännu inte beslutats". Nu vet vi att så inte blir fallet, då han helt har lämnat företaget. Smedley verkar istället ha startat en helt ny studio. Enligt hans Facebook-sida kan vi förvänta oss mer information inom kort.

Knappast han ensam som fattade besluten om vilken inriktning och hur förändringarna skulle genomföras medan utvecklarna stod med sina mössor i hand och nedböjda huvuden och sa, ja Mr Smedley. Och om han inte hade imponerat på aktieägarna, tror du då han... 23/08 Har inget att tacka denna människa, han är en vanlig jäkla standard chef son inte förstår bättre. "oj spelet är släppt för två år sen men nu kom wow som gjort reklam för sitt spel som vi inte gjorde för det är ju star wars så det behövs inte, nått måste... 22/08 Hållet med dig fullständigt, förutom att denna galning trodde två revamp skulle lösa allt, istället dubbel fucka han alla som spela. Fattar inte hur någon kan tycka att denna man gjort nått bra alls. 22/08 Du har honom att tacka att du fick spela dessa spel överhuvudtaget, eftersom du uppenbarligen gillade dem ganska mycket så måste han har gjort en hel del rätt. 22/08 Kommer aldrig kunna förlåta dom för vad dom gjorde med skills, jedi's och mycket annat. Från att vara ett spel där enbart möjligheterna satte gränser till klass baserade skiten nej fyfan. John Smedley trodde en revamp skulle lösa tappade subs till wow,... 22/08 Kan du nämnna en konkret sak han gjort rätt, för mig känns detta som en stor glädje att han drar då han förstörde flera soe spel bland annat swg. 22/08 Jag har alltid gillat Smedley, han skapade Everquest för att han själv var en aktiv rollspelare och har alltid varit mer involverad i spelens communities än andra i hans position. Hoppas att det går bra för honom. :) 22/08
Skicka en rättelse