#Dragon Age: Inquisition var ett lyckat drag för #Bioware, då de lyckades att reparera den mesta av skadan efter #Dragon Age II. För dig som är färdig med spelet och längtar efter mer material kommer vi med glada nyheter – det är nära nu!

Den nya expansionen heter Trespasser och tar vid där vi slutade – lite som en epilog. En trailer har släppts och den kan du skåda nedan. Själva expansionen släpps den 8 september.

Är det en expansion eller ännu ett av Biowares överprisade och innehållsfattiga dlc? Med expansion menar jag det som Witcher 3 får 2 av och ger ytterligare dryga 30 timmars speltid och inte ett dlc som ger 2-4 för 150 kr som Bioware kränger... Upp till... 02/09 Tråkigt, men det är därför man alltid gör en backup innan man formaterar... Men du kan prova att göra en save restore via origin (game details->cloud storage->restore save). Kan funka. 01/09 Orkade inte köra färdigt DA:I - Bioware är ett avslutat kapitel för egen del. 01/09 Har dom fixat problemet med att spela med mus och tangentbord? 31/08 Om det inte liger i molnet så finns det inget du kan göra. Som är simpelt. 31/08 Som jag förstått det lyckades försämra andra saker också, så det är inte bara förbättringar, Har själv inte införskaffat spelet, vad de har gjort tilltalar mig inte. Samt Bioware har jag noll förtroende för numera. 31/08 Efter det minst sagt genant dåliga slutet är jag ganska mätt måste jag säga. Man gav det ändå chansen efter debaclet med DAI 2, men fick precis samma känsla som av Kotor II - Stabilt spel som bygger upp förväntan om en riktigt episk final, bara för att... 31/08 Det har ju varit ganska fint väder den senaste tiden, har ju typ inte varit ett moln på himlen, det kan ju vara därför du inte kunnat spara i molnet =( Tråkigt hur som helst..... 31/08 Det är skitsamma för mig då spelet helt fryser min dator. 31/08 Är inte benägen att hålla med er. Både KotOR och Mass Effect 1,2,3 är helt lysande exempel på 10/10 singleplayer spel med bra story. Betygen talar sitt tydliga språk också. Kan inte bärga mig tills ME: Andromeda kommer! 31/08
Skicka en rättelse