Hyser du varma känslor för de tidigare delarna ur Final Fantasy-sagan kan du kanske glädjas åt att #Final Fantasy V snart anländer i Steam. Detta i en utgåva där den klassiska 2D-grafiken har arbetats om och anpassats efter pc-formatet.

Final Fantasy V är kanske mest känt och uppskattat för jobbsystemet som anammas av de olika karaktärerna under resans gång. Fyra nya jobb har skapats för den här versionen: gladiator, cannoneer, oracle och necromancer.

Spelet släpps till Steam den 24 september.

Herregud, alla sprites ser ju helt förjävliga ut. Varför var de tvungna att fula till det sådär? :( 14/09 Tycker det är lite gulligt att man satt Pegi 12 på det :) 14/09 Varför ens försvara 30 fps enda anledningen att det släpps spel med 30fps är för att konsollerna inte orkar med mer, pga dess klena hårdvara. Sen om du har 40-60 fps eller mer är skitsamma enligt mig det som är det viktiga är bra flyt i spelen & när man... 13/09 Gillar inte den RPGmaker osande grafiken :/. Hade hellre sett att dom använt FF6 stilen. 13/09 Ultima är en riktig love/hate-serie för mig. Storyn är ju riktigt bra ibland, särskilt i Ultima 4, men världen är så sjukt fantasy-generisk. Det är som om någon käkat alla massproducerade dussinfantasyromaner och sen spytt upp allt och kallat röran för... 13/09 Vad är grejjen med karaktärs grafiken? Ser helt värdelöst ut. Vem faan kommer på allt skit som släpps idag. ush. 13/09 Aldrig sagt att konsol är bättre än pc, bägge har för och nackdelar. Säger bara att folk skall sluta kräva så jävla mycket, absolut får man ha vissa krav. Men att bara för ett spel har mindre än 60fps betyder det inte att det är skräp. Samt vet jag att... 13/09 Att försöka framstå att en konsol är bättre än PC med argumentet att ett spel är dåligt optimerat är som att klaga på någons grammatik eller stavning. 12/09 haha,Ja förstår dig. Men att använda CD-Drive som argument för smidihet är väl lite konstigt. Och ja, trycka med musen på ett spel i steam(t ex) och sen ladda från en SSD, är nog smidigare ska du se. Ja kan köra med HDMI till min TV och sen med x-box... 12/09 Ok, låt mig säga såhär. Kör Mad Max på ps4 nu. 1080 med 30fps, och jag har skit kul med spelet. Visst, hade jag haft en dator skulle jag nog kört det där. Men nu har jag ingen dator (min Laptop som är 5år gammal använder jag knappt) och föredrar konsol... 12/09
Skicka en rättelse