Lara Croft möter robotdinosaurier - kärlek uppstår. Och död.

En av stora överraskningarna, och snackisarna, på E3 var utan tvekan Playstation 4-spelet #Hozizon: Zero Dawn som utvecklas av Killzone-studion #Guerilla Games. Därför blir varje nytt klipp intressant och även om det som läckt från Tokyo Game Show visar upp samma miljö som E3-trailern är detta lite mindre regisserat (och klantigare).

Vill du veta mer om Horizon: Zero Dawn får du inte missa vår förhandstitt vi publicerade förra veckan där Tobias Garsten jämför huvudkaraktären Aloy med Ellen Ripley, Ygritte och Sarah Connor. Han har också hittat intressant information om var spelet faktiskt utspelar sig.

Fast, inte jag. Kommer ett spel enbart på exet, så fine, finns annat bra att spela 22/09 Tänkte exakt samma sak. Blev ärligt rätt besviken då jag verkligen vill se mer av detta spelet :( 22/09 Det enda med exklusivitet är när vissa blir utelåsta från saker, som t ex exklusiva banor, karaktärer osv. Det tycker jag är redigt trist, att MS har tidsexklusivitet är väl irriterande men man får ju fortfarande samma spel förr eller senare på andra... 22/09 Självklart och det är ju därför man kan förstå att det är frustrerande. Det är däremot svårare att förstå hur folk kan vara "arga" över att Sony, Microsoft eller Nintendo väljer att inte släppa sina egenutvecklade spel till konkurrenternas plattformar.... 21/09 Fast det handlade väl mest om att folk hade spelat det första Tomb Raider till ps3 och ps4 och sedan fick höra att de inte skulle få chans att uppleva uppföljaren Rise of the Tomb Raider, alltså samma serie spel. Innan det kom ut info om att det var tid... 21/09 Antar att för somliga som har svårt att se nyanser i saker och ting så buntas äpplen och päron bara ihop till att vara frukt. 21/09 Ja det är det enda jag kommer på med och det känns som att jämföra äpplen och päron så att säga. 21/09 Bara jag som stör mig som fan på den engelskpratande killen? 21/09 Fortfarande synd att de tvingas begränsa sig till så svag hårdvara och klumpiga kontroller. Guerrilla är en av de få konsol utvecklare jag gärna hade sett utveckla till PC istället., speciellt till ett sådan spel som Horizon: Zero Dawn. 21/09 Det gnällde en del när det kom fram att ms köpt tidsexklusivitet för nya tomb raider.det är iaf det enda jag kan komma på då det känns lite löjligt att gnälla om att någons egna studio gjorde ett exklusivt spel 21/09
Skicka en rättelse