#Ubisoft Entertainment har öppnat en live-stream där det just nu rullar en liten teaser för ett spel som antingen handlar om grottmålningar, eller något helt annat. Ett litet läckage från en turkisk spelsida viskar dock om att det rör sig om ett nytt spel med namnet Far Cry: Primal.

Om du följer ledtrådarna på speldetektivernas forum Neogaf, råder det inga tvivel om att detta är ett nytt spel i Far Cry-serien, men vi här på FZ väljer att bada i salt en liten stund till.

rpg-interaktion med håriga brudar som luktar illa och har en aura av spyflugor.. 07/10 ändrar inte till exempel until dawn storyn beroende på vad du väljer att göra? Och det var ju bara mutanter i fc1 men tänkte inte på det och körde bara efter att han hamnar på ön märker skumma typer och märker senare att dom håller på med mystiska saker... 07/10 Delvis, ja. Men jag vet inget spel som dynamiskt ändrar storyn baserat på vad du gör. Dessutom menar jag inte mystiska alien-saker som i FC1... Jag menar mer som Lost. Och inga fler dröm-sekvenser tack! :D 06/10 med andra ord.. du vill ha ett nytt far cry 2 med far cry 1 ihop blandat som ärr uppbyggd med element från fc2 = vapen delen och kartan och fc1 = mystiska saker hålls det på med. sedan att man slaskat på lite andra intressanta saker som är inspirerat... 06/10 OK... Jag ska försöka att enkelt spalta upp vad Far Cry måste göra för att jag ska köpa (och börja gilla det). Jag köpte inte FC4, men har spelat alla tidigare. Jag gillade FC3, men det var på tok för många bortskämda amerikanska tonåringar, RPG-element... 06/10 Saxat från en artikel av Paul Tassi http://www.forbes.com/sites/insertcoin/2015/10/06/why-far-cry-primal-already-worries-me/ : I joked on Twitter yesterday about the type of game Far Cry: Primal would probably end up being. “Urduk! Climb that tall tree... 06/10 *klättar upp i ett träd och upptäcker en hel region* Förmodligen.. För övrigt var FC4 så mycket bättre än FC3. Skillträd fanns i båda. 06/10 Håller med, väldigt besviken, och då hade dom ändå 2år och lite till på sig att skapa något nytt. Far Cry 3 var otroligt häftigt och unikt, där lyckades dom, dom lyckades så bra så dom fick för sig att dom kunde göra en 4:a genom att kopiera hela 3an.... 06/10 Det är just rpg-inslagen som förstörde fyran. Förstår inte varför varenda spel nuförtiden ska vara ett förklätt rpg. 06/10 From dust 06/10
Skicka en rättelse