Framgångssagan #Star Citizen har nått ännu en milstolpe. En miljon backers har nu investerat i rymdspelet, vilket får en glad Chris Roberts och #Cloud Imperium Games att vilja ge någonting tillbaka till communityn.

“Anyone who has pledged for a Star Citizen Package can now play today without worrying they won’t have access to some portion of the ‘Verse in the future. No Star Marine pass, no Alpha 2.0 pass… no additional payment needed for any module in the works, pre-release.” - Chris Roberts

Den som investerat i ett "Star Citizen Package" får alltså tillgång till alla nuvarande och framtida moduler, utan att behöva oroa sig över att missa någon del av spelet. Detta gäller dock enbart de moduler som är under utveckling innan spelet släpps på riktigt.

Läs hela inlägget på officiella sajten. Missa inte heller de nyss släppta trailers från singleplayerkampanjen, där kändisar som Gary Oldman, Gillian Anderson och Mark Hamill deltar.

1. Ha en crowdfunding kampanj för ditt nya spel. 2. "dela upp" spelet i "moduler" och kalla varje modul för "nästan egna spel". 3. Försena spelet gång på gång och lura till dig fler suckers som låter sig luras av fina videoklipp och löften som inte uppf... 22/11 Derek vem, Derek Smart? Han hjälpte till att avslöja hur CIG slösar bort pengarna och hur 90% av pengarna har redan spenderats, och hur Chris Roberts spenderat tiotals miljoner dollar (privat). 22/11 Hahaha I see 16/10 Gud är Chris roberts och det är en man därav fader. Ingen sexism alltså ;p 16/10 Hehe, jo jag antar att det är religösa ordet Fader han menade, lite sexistiskt tycker jag i så fall, vad om gud är könslös? Eller kvinna? Vad om gud är ett alster av flera olika energier utan eget tänkande? 16/10 Det eller religiösa. 16/10 Är ni syskon? O.o 16/10 Tror nog inte det är meningen att luras, då hade de tagit pengarna och stuckit redan, men frågan är ju hur många som kommer att tycka att förväntningarna uppfylls i slutändan. Kommer ihåg hur man laddade för SWTOR som var "så jääävla dyrt" och vilken... 15/10 Nya moduler ? Core moduler ? Du orkar inte förstå vad artikeln handlar om eller äns vad starcitizen är för något. dock orkar du kräkas här Derek . /amen 15/10 Tycker Star Citizen börjar kännas lite som en Ponzi Scheme... Känslan jag får är att de söker pengar för nya moduler för att betala utvecklandet av core modulerna för att sedan söka mer pengar för änny nyare moduler... Men som sagt det är bara en känsla... 15/10
Skicka en rättelse