Epic presenterar nytt spel utan att säga någonting.

#Epic Games tillkännager att ett nytt pc-spel vid namn #Paragon är i görningen. En film visar en vältränad karaktär med mekanisk arm och namnet Twinblast, och... ja, det är ungefär allt.

En sväng förbi spelets hemsida visar fem hjältar; förutom Twinblast heter de Steel, Sparrow, Dekker och Grux, och de kommer avtäckas med varsin film med ungefär en veckas mellanrum. Var och en verkar ha specifika förmågor, vilka de är avgörs av vad du slåss för (ära, stolthet, osv.)

Det låter onekligen ganska mycket nutida shooter, och Epics historik talar inte emot något våldsamt och rörligt i första- eller tredjepersonsperspektiv. Ett ansökningsformulär till betatestning är lämpligt att fylla i om du har svårt att tygla nyfikenheten.

Ser inte det du snackar om. Kanske lite på axeln i första scenen. Men då fick jag granska noga. Utöver det så hittade jag inte det andra du snackar om. Kan nästan garantera att denna karaktärs model har tessellation. Iallafall om han ser ut så där ingam... 06/11 Jag säger inte att det är jättekantigt för en spelkaraktär men det är tråkigt att tessellering fortfarande inte används bara (eller är dålig), nej det syns inte i action men i stilla spel syns det så fort det råkar bli en närbild. Reagerade bara för att... 05/11 Nu fattar jag inte. Var i teasern tycker du att mer tessellation behövs? Tycker modelen ser extremt mjuk ut. Inga hårda kanter efter polygoner vad jag kan se. OnT: Blev inte ett dugg intresserad av den teasern. Visst teasers brukar inte vissa så mycket.... 04/11 Kanske blir så i detta fallet (tvivlar lite :9). Tessellering är idag inte konsekvent och alldeles för sällan. De flesta detaljerna på högra Lara är obehandlade tex. Rätt stor omställning dock, sen anar jag att korttillverkarna har en del kvar att göra... 04/11 Eller kan det vara så att tessellering oftast gör väldigt lite på karaktärsmodeller och används mer på miljöerna :) http://m.hardocp.com/images/articles/13632141234v2TkTbPdM_8_8_l.jpg http://m.hardocp.com/images/articles/13632141234v2TkTbPdM_8_9_l.jpg 04/11 Larvig design. 04/11 Skröts det inte vilt om tessellering i UE4?.. det är tydligen glömt nu. (eller är det en annan ny sämre motor?;] 04/11 De vill som sagt var inte avslöja något så ljudet är bortklippt :) Hörde nämligen inget själv. 04/11 Eftersom artikelförfattaren inte länkat till beta signup har ni länken här https://accounts.epicgames.com/register/index?loginSubheading=Sign+Up+for+Beta+%26+Save+Your+Item&regSubheading=Sign+Up+for+Beta+%26+Save+Your+Item&state=%2Fparagon%2Fitems%2F%3F... 04/11 epic!! make bulletstorm 2 gotdamit!! 04/11
Skicka en rättelse