Många har säkert drabbats av Star Wars-feber så här veckan innan släppet av #Star Wars: Battlefront. De som betalat för EA Early Access till Xbox One kan redan nu testa spelet, och ett helt lass med speljournalister har också kunnat dela med sig av material från spelet – däribland vår alldeles egna Calle Johansson-Sundelius som spelat in över 30 minuter gameplay.

Nöjer ni er inte där kan ni fortsätta att göda hypen med ett klipp som visar upp spelets samtliga skurkar och hjältar som är spelbara under vissa förutsättningar. Princess Leia, Luke Skywalker, Han Solo, Darth Vader, Boba Fett och Emperor Palpatine är damen och herrarna som gärna köttar meningsmotståndare på slagfälten. Se dem allihop i klippet nedan.

Vår recension av Star Wars: Battlefront läser du på tisdag morgon.

See you there space traveler, may the force be with you :) 15/11 See you on the battlefront! 15/11 Jag är skeptisk till mycket med spelet, och jag önskar verkligen att de hade tagit ett halvår eller ett år till på sig att utveckla spelet. Men jag kommer nog köpa spelet ändå för att det verkar väldigt kul, och för att det är star wars. Blir intressant... 15/11 Precis vad jag hoppades någon skulle säga. Jag kommer spela detta spel av samma anledning, för att det är kul. Känns som folk glömmer varför man överhuvudtaget spelar spel, spel är underhållning, är spelet roligt då gör det ett bra jobb oavsett hur spel... 15/11 Jag hoppas verkligen att det kommer att finnas tillräckligt med folk som kommer att spela detta på PC. Det tycks vara inne att fördöma/hata detta spel innan det ens har släppts. Det är för lite innehåll. Det är ett fördummat Battlefield som låter pew-pe... 15/11 Tvivlar på att det kommer ske, däremot skulle jag inte bli förvånad om spelet blir F2P. Man bör komma ihåg att Old Republic blev det efter endast ett halvår (och det är ett hån mot de som betalade fullpris, kommer inte göra om det misstaget igen den sak... 15/11 Jag var emot hjältarna först men nu har jag spelat en hel del via EA Access och spelet är SÅ JÄKLA KUL! Skiter i hjältarna... att spelat Walker Assault på Endor är helt fantastiskt. Jag har verkligen varit skeptisk men det blir bara roligare och roligar... 15/11 Spelet verkar så galet otroligt tråkigt, pga av hjältarna. 15/11 Stör mig även på att Luke och Han kan springa runt på Hoth i helt vanliga kläder men i filmerna håller de på att dö av kylan trots all utrustning. Kanske lite sämre väder då men ändå. Hade varit mer trovärdigt om utseendet ändrades efter kartan. 15/11 Är mestadels positiv till spelet och hypat det lite här på forumet (är positiv för att jag ser det som ett avkopplande casual spel som är Star Wars gjort av en svensk studio). MEN jag måste säga att till och med jag börjar bli lite trött på hypen nu spe... 15/11
Skicka en rättelse