Vitklädda vinterlandskap har sakta, men säkert, lagt sitt täcke över vårt älskade land. Det vill säga om du inte bor i de södra delarna, för då är det bara ett gråmulet elände du har att se fram emot. En ljusglimt i mörkret är att ett av årets rollspel kan bli ditt för en billig peng.

Vi pratar naturligtvis om polska #The Witcher 3: Wild Hunt som finns för halva priset i butiken på GOG. Spelet kan alltså bli ditt för cirka 279 kronor. Varför ska du lägga dina surt förvärvda pengar på det här spelet? För att utvecklaren CD Projekt kammade hem fullpott när det hamnade under luppen här på FZ och det är inte illa alls.

ja oftast, men det står innan köpet isf! 30/11 Tar man med stulna nycklar och billigt importerade nycklar är 270kr jävligt mycket då spelet går att få tag på under 200kr till både PC och PS4. 25/11 Så om ett företag säljer nycklar införskaffade i Kina är de automagiskt stulna? Din logik är ofelbar! 25/11 Instant Gaming (https://www.instant-gaming.com/en/268-buy-key-gogcom-the-witcher-3-wild-hunt/?igr=lowpricegames) har det för 65% rabatt. 198Kr ish. 25/11 Det vet jag för det har tagits upp många gånger och jag har varit med sedan tidernas begynnelse. Det jag pratar är om dagspriset som ligger över 500kr för ett spel när man kan få tag på spelet helt nytt vid release för under 500kr till samtliga system.... 25/11 Kan man lägga till ett spel man köpt på GOG i sitt steambibliotek? Alltid varit lite oklart för mig. 25/11 Eller så köper man det bara via G2A Mkt billigare. 25/11 Varför ska man betala mer pengar än andra för? Det ska väl vara rättvist! Är man fattig får man se till att göra något åt sin situation. Skaffa jobb och tjäna pengar. Om nu CD project säljer spelet för 178 kr så måste det vara okej att köpa det. Vad sku... 25/11 Priset på spel har i stort sett stått still i 20 år. 400-500:- för ett spel var inte dyrt för 20 år sedan, och det är definitivt inte dyrt idag. Speciellt inte ett spel i den klassen. 25/11 jag tycker det är fel att ge en sådan struntsumma på ett så storslaget spel, samt till utvecklare som RED. en av få utvecklare som bryr sig om oss dator spelare. av mig fick då RED ordentligt betalt :) 25/11
Skicka en rättelse