Testa taktiska multiplayer-strider innan spelet släpps på tisdag.

Hastigt och mindre lustigt tvingades #Ubisoft ställa in den öppna betatestningen av #Rainbow Six: Siege strax innan den skulle dra igång. Problem med trög matchmaking var orsaken och man lovade att snabbt laga bekymret. Så har nu skett, och den öppna Rainbow Six: Siege-betan är nu alltså igång.

Betan är öppen på pc, PS4 och Xbox One, och enligt tidigare besked pågår den till och med söndag den 29:e. Du får testa tre banor och tre spelformer och 14 av fullversionens 20 operatörer är med. Mer om betan här.

FZ recenserar Rainbow Six: Siege i mitten eller slutet av nästa vecka. Spelet släpps på tisdag, den 1 december.

Nu kommer man inte åt servrarna. Bra där. 28/11 Verkar som det bara är jag som har problem med Frame-raten, 20-25 fps? Jag kör 780Ti+SLI och satte allt på max, och då spelet inte ser så värst snyggt ut även på max jämfört med Syndicate och andra spel så verkar det vara något problem, betan kanske int... 27/11 Jag kan fortfarande inte starta betan då den fortfarande frågar efter en aktiveringsnyckel. Lägger Nu är iof "vänta vänta vänta, dö" inte något ovanligt eller ens oönskvärt i ett Rainbow Six spel utan snarare ett litet tecken på att de faktiskt påminner... 27/11 Kom in direkt, men det var buggigt. Fick tips om att ALt+Enter och sedan escape om man fastnat vid operator. Hoppar dt tills vidare. 27/11 Servrarna ligger nere, fungerar inte direkt så bra det här. Alphan så var allt perfekt, inga som helst problem vare sig med matchmaking eller att kunna logga in 27/11 testade precis. Skulle försvara. Stå o vänta....vänta....vänta... gick ut o blev skjuten. Borde inte spelen bli bättre o bättre med tiden? Grejen är att de (vissa) som gör banbrytande roliga spel blir så rika så de skiter i allt sen. Steam blev kassako... 27/11 Hur ska man kuna beta-testa om det inte fungerar alls? Har haft tillgång sen closed alpha tror jag det var, inte kunnat testa alls förrän igår. Då kom jag förbi matchmaking-processen och hamnade in-game. Spelet var rätt roligt. Hoppas bara det inte blir... 27/11 Jag vet vad beta innebär. Men när problem och buggar stora som de Siege just nu dras med bådar det inte gott inför en release om mindre än 4 dagar. Och som jag sa, problem fanns redan för flera månader sedan. Sen kan man ju även fundera på om det är så... 27/11 Och spelet släpps om ett par dagar. Om dom inte har löst dessa problem på flera månader kommer spelet innehålla oroväckande mycket buggar och troligtvis kommer inte ens multiplayern fungera korrekt när spelet släpps. Men vad annars kunde man förvänta... 27/11 Spelade några casual matcher igår kväll utan några problem alls förutom att jag inte kunde lämna lobbyn en gång efter en match så fick stänga ner. 27/11
Skicka en rättelse