Vad annat hade kunnat värma oss i denna apokalyptiska vinterkyla?

I Sverige förfasas vi sörlänningar och hela mediaeliten på Södermalm över att det är 11 grader kallt och undergången är nära, men vad gör det när vi nu nås av beskeded att ALLA får nya hanskar i CS:GO!

Det är i en bloggpost som Valve meddelar det värmande beskedet, och nedan kan ni se de nya versionerna av CS-spelarens allra viktigaste klädesplagg i all sin prakt. Det är trots allt händerna man ser när man lirar, och inte så mycket annat.

Och ja, det är fredag.

Bra synpunkter där. Jag har inte kunnat spela varken Cod eller CS på säkert 6-7 år pga av fuskarna även om jag så gärna vill in och lira! Jag tycker det är förjävligt att de bara vill tjäna pengar istället för att göra ett spel som de kan vara stolta... 10/01 Om du har ett community som talar om för dig, gång på gång vad som är fel ex. tog det ju ett mindre decennium att fixa "vapen genom olika material" buggen så ska du inte ens ha en jävla handskkille utan du skall fokusera på att fixa felen. Du förstår... 10/01 Prioriteringar? Hur ska killen som gör handskar fixa VAC? Att några personer jobbar med handskar påverkar inte på något sätt de som jobbar eller inte jobbar med VAC. Jag hade också tyckt det är fel om det varit samma person som gör allt, då får de prior... 10/01 Vad snackar du om? Det handlar om prioriteringar. Nya handskar är tydligen viktagare än antifusk åtgärder, för nog fan fuskas det. 10/01 Tror inte att grafiksnubbarna som designar handskar är desamma som jobbar med VAC. Företag kan göra många saker samtidigt, och att nån gör handskar har inget att göra med att VAC inte uppdateras. 09/01 Game of Gloves 09/01 Vilken tur att valve lägger ner tid på så viktiga grejer istället för att uppdatera VAC/Overwatch så man kan ta itu med fuskarna... 09/01 För er som undrar är det oakley handskar som är smått populära och döda människor i =) http://res.cloudinary.com/uktactical/image/upload/t_lightbox/remote_media//product/large/7688_4.jpg Skulle vara kul om dom även införde mechanix handskar, vanlig inom... 09/01 haha ja i stort sätt är det så här uppe, många frusna personer här dock men många har knappt på sig jacka när det är -11 08/01 11 grader är väl rena sommaren? Här är det -11 08/01
Skicka en rättelse