I senaste numret av amerikanska speltidningen Game Informer så hävdas det att #Half-Life 2: Episode Three inte kommer att släppas i år. Tidningen skriver också att det kanske inte ens blir ett tredje kapitel och att nästa Half-Life-titel kanske helt enkelt blir Half-Life 3.

Som vissa av er säkert vet har det också ryktats en del om en uppföljare till kritikerhyllade #Portal, men även ett eventuellt Portal 2 verkar osäkert med tanke på att en av de ursprungliga skaparna lämnat företaget.

Vad hoppas du mest på? En Episode Three, eller skulle du hellre se att #Valve lägger all kraft på en ordentlig uppföljare? Men med tanke på att episodformatet enligt utvecklarna skulle göra att det gick snabbare att få ut nya episoder så kanske ett regelrätt Half-Life 3 skulle dröja till 2020 eller så.

Om de inte kan släppa en ny episod ens så kan man ju tänka sig hur långt bort ett HL3 känns...Tror att ni kan sluta sukta och vänta. Det kommer när det kommer, och räkna med att det kommer till PS4 och inte PS3. 18/05 Va bra! Då kan man köra hela HL2 med episoder ett varv till. Kan aldrig bli för mycket av den varan. 21/01 Har för mig att jag läste förut (kan ha varit i pc-gamer) att i en intervju med folk från valve så hade de sagt att det inte kommer något "riktigt" hl3 utan att det utgörs av episoderna. Detta känns dock fel med tanke på att spelen heter ju "half life... 20/01 har tappat hoppet för halflife tyvärr. går alldeles för segt, kmr inte ens ihåg va som hänt sen ja klara de sist så aja får väll se va som händer. eller så satsar dom på nått nytt me en upphottad sourceenginge me dx11. 20/01 Med tanke på att Half-Life, Opposing Forces, Blueshift, Half-Life 2, HF2 ep. 1 och ep. 2 är bland de bästa spel jag någonsin spelat så känner jag att jag kan vänta bra länge för att få en riktigt sjysst spelupplevelse av Valve. Gordon Freeman är min för... 20/01 är det bara jag som börjar få lite duke nukem vibbar över det hela? 20/01 Har fan glömt hur tvåan slutade ens.. orka bry sig nu det är dööööttt... 20/01 Tycker Valve kan tala klarspråk och säga om Episode 3 eller Half-Life 3 kommer. 20/01 Vore sjukt grymt ifall dem gjorde Half-Life 3 med en ny spelmotor.. typ en tung fysikmotor o grejs så inte spelet blir så jävla stelt.. borde finnas lite häftigare effekt o sånt. Man har börjat tröttna lite på Source-motorn. 19/01 Du vet uppenbarligen ingenting om hur det går till att börja en produktion från scratch och göra den fulländad. Vilken tid det tar att modellera allting, texturera, rigga, animera, ljussätta samt tillsätta den dramaturgi som spelet kräver. Gällande Sour... 19/01
Skicka en rättelse