Alla förtjänar en andra chans, men hur står det egentligen till med tredje och fjärde försök? Utvecklarna Spiders har med titlar som #Mars: War Logs och #Bound by Flame i princip etablerat sig som en utvecklare som konsekvent presterar runt 50-60 på metacritic. Vågar man hoppas att de bryter trenden med #The Technomancer?

Rollspelet tar oss återigen tillbaka till Mars där konflikter behöver avstyras med både diplomati och ett rejält kok stryk. I typisk #Mass Effect-anda har man med sig följeslagare under äventyret, som reagerar på valen huvudpersonen gör. Det finns också utrymme för flörtande och en och annan rumpsmekning, som vi kan se i den senaste trailern nedanför.

Metacritic... suck.. Ser ju bra ut dock. :) Ser fram emot det! 20/05 Mars: War Logs hade sina brister, men såg redan där potential så ser fram emot att spela detta! https://www.youtube.com/embed/KvlKUxd9M1M 20/05 Wow, precis ett sådant spel jag hade hoppats skulle dyka upp. Har dock aldrig hört talas om deras tidigare spel så följer och hoppas FZ gör en grundlig recension när det dyker upp. 20/05 Det känns definitivt inte som Mass Effect... 20/05 spelmekaniken såg medelmåttiga ut, kanske rent av dåliga. grafiken lika så. plus att platserna ser väldigt begränsade ut. ändå känns det som att jag måste ha det :) spelet påminner mig lite om Firefly, Cowboy Bebop. och de två är mina favvisar :) 20/05 Gillade både Mars: War Logs och Bound By Flame, men de var definitivt inte i topklass. Hoppas den trenden bryts, det finns absolut en brist på rollspel i topklassen. 19/05 Ser fram emot detta då jag gillade War Logs. 19/05 Gillade inte Mars: War Logs heller, men vad jag förstår var Technomancer menat att vara en uppföljare från början. Vet inte hur det är med det numer. 19/05 Mars: War Logs var rätt kasst, Bound by Flame bättre (men inte bättre än mediokert). Är väl bara att hoppas att studion fortsätter bättra sig. 19/05 Wow, är det här verkligen samma spel som jag såg för något (några) år sedan? (Det som då liknades vid Star Wars: Force Unleashed) Det ser ju otroligt intressant ut, och något jag definitivt kommer hålla ögonen på hädanefter. 19/05
Skicka en rättelse