Faith lär få klara sig utan GOTY-plaketter.

Recensionsembargot för #Mirror's Edge: Catalyst har lyft, och de första omdömena har letat sig ut på nätet. Och av det samlade tyckandet att döma har #Dice gjort ett dugligt men inte fantastiskt spel.

Många tyckare lyfter fram parkour-elementen och time trials som spelets styrkor, medan story, upprepning och inkrystade strider hamnar på minuskontot. Det sammanräknade snittet på samlingssajterna Metacritic och Opencritic ligger i nuläget på 72/100 och 73/100. Många ger betyg i trakterna av 3/5 och 7/10, med ett enskilt toppbetyg men inga rena sågningar. Några exempel:

FZ:s recension av Mirror's Edge: Catalyst läser du senare i veckan.

Recensionerna på detta spelet är i mångt och mycket katastrof. Jag tycker det är hemskt tråkigt att man ska ha så svårt att uppskatta något så nyskapande och uppfriskande när det äntligen dyker upp. Vissa negativa punkter tar ju bara priset. Som "Too... 09/06 Jag är personligen inte intresserad av konceptet. Men annars verkar det ju snyggt och så. Som nån annan sa, gillar man konceptet så är det säkert guld. 09/06 Så är det till viss del. Dock så skulle ju en 1-10-skala fungera om recensenterna använde den korrekt, där alltså 5/10 är medelbra/godkänt. 08/06 Ja, men så är det tyvärr. En 1-5 skala är mycket bättre i det avseendet. På skala 1-10 så är allt under 6 något jag inte ens skulle testa. 7 kan jag testa om jag tror recensenten kanske har annan smak än mig. Medans en 3/5 kan vara helt ok. 08/06 Fast folk skriker bojkott så länge det är under 8. Om 5 räknas som dåligt, vad i hela friden är då 1 och 2? En gång i tiden var 1 ospelbart, så lär ju stå för sämre än ospelbart, men vad är det? Nej tacka vet jag fz som har mittenbetyget som "bra". Känn... 08/06 Tyckte första Mirrors Edge var klockrent! Galet bra nytänk, helt olikt något annat! Sen att man vart tokfrustrerad på sina ställen är ju en annan femma. Ser trots mellanmjölksbetyg hos många fram emot detta. Vet att många avskydde det första spelet. Som... 07/06 Destructoid – 8,5/10 IGN - 6.8 Game Informer - 6.5 Ska ni köra med en 1-10 skala så sluta tramsa med decimaler, 6.8 ser bra mycket värre ut än 7 då 6 sällan är värt pengarna, är det inte en sexa så skriv 7. 07/06 Håller med dig om Overwatch också =), kanske trenden inte bara gäller Dice utan att fler och fler av de stora företagen går samma väg? 07/06 Inkrystade strider? Vafan. Det var det alla gnällde över ie ttan, och så gör man precis samma sak i tvåan. GG Dice. 07/06 Precis. Betygsinflation, fanboy-betyg och allmän kass nivå har gjort medelbetyg värdelösa. Krävs en del research för att få en rättvis uppfattning av ett spel innan man köper det nuförtiden. 5/10 är antingen riktigt, riktigt dåligt eller så har det inga... 07/06
Skicka en rättelse