Nu går det att köpa virtuella biljetter till årets Blizzcon, och den som vill kan till och med beställa hem de "swag bags" med #Blizzard-prylar som besökarna på plats får. Dessa har redan skickats ut till streamers och gett upphov till den snaskiga konspirationsteorin att #Diablo IV kommer utannonseras under tillställningen.

Bland prylarna finns nämligen en påse med Dungeons & Dragons-tärningar med Diablo-tema. En av tärningarna heter D4, vilket är tillräckligt för att vissa ska proklamera att Diablo 4 confirmed! Men det slutar inte där: en av tärningarna har ett tryckfel på sidorna av tärningen. Där det borde stå 1 - 1 - 1 står det istället 1 - 1 - 4. Klippet nedan förklarar situationen.

Blizzcon börjar den 4:e (!) november. Teorin kan verka långsökt, men Blizzard har varit väldigt flitiga med arbeta in små detaljer i #Overwatch som skvallrar om framtida uppdateringar för det spelet. Kanske kör de samma stil med Diablo? Under Blizzcon får vi veta om det ligger någon sanning bakom spekulationerna.

666/2 = 333 - 33 = 3, hl3 confirmed. 01/08 Lär nog bli nå ny expansion till D3, känns för tidigt för en efterföljare som kan floppa igen. 31/07 Vill bara se en teaser med Necromancern i fokus. 31/07 Tror det är lite orättvisst att jämföra den kurvan, vi slukar ju spel betydligt snabbare idag. Går något lite lite fel så förstorar internet trollen upp det och sen är skiten igång. När D2:Lod släpptes fanns ju knappt något alternativ, alla spealde det.... 31/07 Jo visst är det så. Jag ångrar att jag förhandsbokade ett spel som var ospelbart ganska många dagar efter release pga. serverstrul. Men tyvärr är det så att om man väntar på att de ska fixa till spelet innan man köper det så har man ju tappat ganska myc... 31/07 Inte bara att Diablo är ett starkt varumärke, spelet hypades något otroligt och i stort sett allt ActivisionBlizzard släpper säljer guld. Bara titta på Call of Duty där uppföljare säljer otroligt bra trots att det händer att spelet är sämre än föregånga... 31/07 1-1-4 = 4 november...räknar väl vem som helst ut? 30/07 Det kommer! Jag läste denna nyheten klockan 7. Med tanke på att det förra spelet var Diablo TRE, & nästa är Diablo FYRA. 4 + 3= 7. Wooo! .............. 30/07 Jag betvivlar inte att spelet har sålt bra. Det är nog ingen som gör. Diablo är ett starkt varumärke med många trogna fans som sedan D2:LoD väntade väldigt länge på en uppföljare. Många inklusive jag förhandsbokade D3. Det jag undrar är hur många som... 30/07 Vet artikelförfattaren vad ordet konspiration betyder? 30/07
Skicka en rättelse