Nu går det att köpa virtuella biljetter till årets Blizzcon, och den som vill kan till och med beställa hem de "swag bags" med #Blizzard-prylar som besökarna på plats får. Dessa har redan skickats ut till streamers och gett upphov till den snaskiga konspirationsteorin att #Diablo IV kommer utannonseras under tillställningen.

Bland prylarna finns nämligen en påse med Dungeons & Dragons-tärningar med Diablo-tema. En av tärningarna heter D4, vilket är tillräckligt för att vissa ska proklamera att Diablo 4 confirmed! Men det slutar inte där: en av tärningarna har ett tryckfel på sidorna av tärningen. Där det borde stå 1 - 1 - 1 står det istället 1 - 1 - 4. Klippet nedan förklarar situationen.

Blizzcon börjar den 4:e (!) november. Teorin kan verka långsökt, men Blizzard har varit väldigt flitiga med arbeta in små detaljer i #Overwatch som skvallrar om framtida uppdateringar för det spelet. Kanske kör de samma stil med Diablo? Under Blizzcon får vi veta om det ligger någon sanning bakom spekulationerna.