#Nintendos Satoru Iwata har nu i deras senaste finansiella kvartalsrapport bekräftat att nästa Zelda kommer visas upp under E3 i år. Det vill säga från och med 15 juni. Därutöver meddelas att #Super Mario Galaxy 2 släpps i år, samt att mer konkret om Vitality Sensor kommer dyka upp. Saken du sätter på handen som gör något, helt enkelt.

Har Zelda, eller än mer Link, en speciell plats i ditt hjärta? Senaste spelet i serien, #The legend of Zelda: Spirit Tracks, tyckte vi var ett självklart köp. Upp till bevis Nintendo.

Du besvarar ju själv på det jag skulle vilja se förändring på, Grundkonceptet. Varför inte sätta Link och Hyrule i en annan setting eller annan tidsepok? De har försökt att vara nyskapande med massa mini addons, ny teknik, ny grafik men det känns som... 03/02 Man har experimenterat med cellshading, avancerade tidsförlyttningar, använda musikaliska element i spelmekaniken, handlingen är förutom grundkonceptet med grottor olika från spel till spel, långa samlingsmoment, touch-styrning med enbart penna, fotosaf... 01/02 QFT 31/01 Mastersword är inte med i alla Zelda spel. Check Storyn är aldrig lika. Check Man räddar inte Zelda i varje spel. Check Link är "The One" och det är därför han är den enda som gör något. Du har förmodligen inte spelat nog många Zelda spel för att veta... 31/01 Nu ska vi se... Samma grejer varje gång? check. Du ska döda ganondorf hela tiden för att befria zelda? check. Storyn har alltid varit samma sak? check. Ser du vad jag är på väg? du ska hitta mastersword? check och så slutligen. Det verkar som att det... 31/01 vem är det som säger att de serierna inte är uttjatade? Zelda har varit med så pass länge dock så det var dags för förändring för länge sedan... Till och med Mario har varit mer nyskapande, även om de försöker få in lite väl mycket i den franchiesen... 31/01 Hade varit perfekt med uppföljare till uppföljarna. Dvs Ocarina of time 2, Majoras mask 2 osv.. Så att 70 och 80talisterna blir glada. 31/01 Zelda vore inte Zelda om det inte skulle vara alla dessa ständiga tempel och rädda världen! Jag älskar alla Zelda spelen :D Särskilt Majoras Mask, jag önskar att det kommer en uppföljare... 31/01 På vilket sätt är Zelda-serien mer uttjatad än tex Halo, Final Fantasy, MGS, CoD, GTA osv? Jäkla muppar. 31/01 Zelda serien är så jäkla överskattad som det bara kan bli. Flame Shield up! http://xane.gamez-interactive.de/Pub/Pictures/Fun/FlameShield.jpg 31/01
Skicka en rättelse