Svenska #Star Vault släpper idag ut sitt massiva online-lir #Mortal Online i en förhoppningsvis massiv öppen beta. Det är Unreal Engine 3-bestyckat och redo för mängder av våld och "PvP". Som svensk kan du även glatt notera att serverklustret ligger beläget i Stockholm, vilket borde leda till en extra smärtfri upplevelse för din del.

Är du sugen på att prova på? Slå andra gula och blå? Spana då in spelets betasajt för ytterligare instruktioner. Utifall att det blir ett ofantligt uppbåd med spelare kan det hända att Star Vault behöver sätta ett maxtak på antalet testare, så om du vill prova så är det bäst att göra det så snart som möjligt.

Körde betan en del och kan inte förstå hur de kan kalla detta en beta. Detta är en tidig alpha eller t.om ett technology-demo... - 9/10 gånger så kan jag inte logga in då jag får någon skum timeout. - Trycker man på knappar osv så får man oftast ingen... 04/02 Definera Hardcore? Att springa runt i luften och göra ingenting? Nej jag har prövat många MMOs, usch. 02/02 Det var som... man ville ha en semla... men fick en tom toapappersrulle. 02/02 Har varit ganska kul att springa runt som tjuv iaf. Fått ihop en hel del pengar på det 02/02 Mortal Online är för hardcorespelare som inte är beroende av kartfunktioner och npc's som går omkring med gigantiska utropstecken över skallen. 02/02 Det finns inga quest givers pågrund av att spelet är ett snadbox spel där allt är spelarstyrt. Det är inte tänkt att ni ska spela det som ett vanligt MMO. Anledningen att ni inte blir tillsagda vad ni ska göra är för att ni ska komma på det själv, som... 02/02 Inte mycket ändrat sen jag testade betan sist då, inte värt att installera med andra ord. Exakt likadan känsla hade jag när jag testade det sist. Känns så kallt och dött. 02/02 Nja, Aion suger ju också längder med ***. 02/02 Detta var ju verkligen helt värdelöst, tror inte jag kört något mer buggit spel, eller om det nu var buggar, det vete fan. Aja, det är i BETA... 02/02 Testade precis spelet. Vilken surrealistisk upplevelse! Allting är onaturligt tyst och man befinner sig i någon slags öken. Fången i min avatars kropp försökte jag förgäves mig på att spela spelet som ett vanligt MMO. Men det finns inga NPCer som vill... 02/02
Skicka en rättelse