Det sprillans nya spelläget ger oss rafflande 5 mot 5-tävlingar på liten yta.

Under sin Gamescom-show avslöjade EA och Dice att Incursions kommer till Battlefield 1. Det är ett snabbt, strategiskt läge med fordonfokus där lag om fem möter varandra på, vad det verkar, tighta utrymmen. Det är ett läge som skapas med communityt med tonvikten på tävlande.

"Varje poäng räknas" i det "revolutionerande" Incursions som innebär att Dice har gett sitt poängsystem en rejäl översyn. Alfan ska starta redan i september och tillsammans ska spelarna och utvecklarna arbeta fram slutresultatet. Enligt trailern ovan är man "supertidigt" i utvecklingen så vi kan således räkna med att den fulla releasen dröjer. Alfan, däremot, ska man kunna regga sig för nu på battlefield.com (eller åtminstone väldigt snart i skrivande stund).

Vidare avslöjade Dice att den tredje expansionen, Turning Tides, släpps i december. Den fjärde och sista, Apocalypse, ska nå oss "tidigt 2018".

Det var mängden unlocks och gadgets som delvis gjorde BF4 till ett av de bästa i serien, hästlängder bättre än både BF3 och BF1. Alla dessa "löjliga gadgets som gjorde allt för rörigt" skapade ett djup och det krävde en del skicklighet för att mästra... 22/08 Generellt åsyftas ett "tävlingsbart spelläge". BF1 är snudd på omöjligt att tävla i som det varit. I en del av tidigare spel i serien har man genom serverstyrning och gentlemans agreement kunnat tävla i det som oftast benämns som eSport. 22/08 Vad innebär det? Jag brukar spela BF1 och det är väl alltid "competitive"? 22/08 Håller med till fullo :) BF4 var proppat med alla möjliga gadgets och attachments som gjorde allt för rörigt. Nu slipper man bli dödad av löjliga gadgets av en person som är på andra sidan kartan. Föredrar även "varianterna" man har på vapnen numer istä... 22/08 Ja alltså, om man gillade filmen Black Hawk Down så gillar man nog spelet BF1. Båda två har yta och coolhet som prioritet. Filmen består av amerikanare som tar fräcka poser när de skjuter och levererar onliners. Precis som BF1... Massa yta, lite under... 22/08 @Kane: BF4 är i min mening ett bra mycket sämre spel än BF1. BF1 osar kvalite lång väg även om det är riktigt casual, men det har ju serien varit sedan BC1. BF4 var länge en katastrof och inte i närheten av BF3 innan alla fixar från U.S studion gjordes,... 21/08 Bf4 idag är väldigt bra. Jag provade Battlefield 1 under betan och efter att det släpptes. Men jag väntar ett bra tag med att skaffa det, om jag överhuvudtaget skaffar det vet jag ännu inte. Väntar på ett WWII-spel från Dice med de klassiska banorna frå... 21/08 Körde in BF1 på 'Sommarlan 2017' men efter några rundor åkte det ut och folket slängde in BF4 och det var fanimig bättre än. Ironiskt nog så dog SSD-disken när jag tryckt delete på BF1. Spelet är så övervärderat och kasst att hårddisken inte ville leva... 21/08 Det är competitive spel läge för Bf1 21/08 Är det DLC eller kan alla spela det? Förstår inte vad det går ut på. Fem mot fem men med fordon? 21/08
Skicka en rättelse