Andromeda var kanske inte slutet.

Trots det blandade mottagandet för Mass Effect: Andromeda är EA inte främmande för att låta scifi-sagan fortsätta. Det sa Patrick Söderlund, företagets executive vice president, i ett samtal med Gamereactor.eu under Gamescom-mässan i Tyskland.

Söderlund ser inte varför man skulle låta bli att återvända till den älskade serien och dess spektakulära värld, säger han. Han menar också att Andromeda fått lite hårdare kritik än det förtjänar, att det visserligen hade sina brister men i dagsläget är väl värt att lägga pengarna på.

Nyligen meddelades att det Andromedas singleplayer inte kommer patchas mer, och att inget nytt innehåll planeras. Vad tycker du om senaste Mass Effects nuvarande skick – är det ett spel värt att lägga tid och pengar på?

Håller med. När dom har ett så detaljerat universum till sin förfogan och all dess lore så är det bara köra på med flera spel i serien. Ser gärna 2-3 (eller fler) spel till i serien. :) 28/08 ca 99,99 SEK känns som ett rimligt pris för ett meh konsol spel-_- 26/08 Jag älskade Mass Effect Andromeda och hoppades på ett story-DLC eftersom jag ville ha mer av vad jag älskar. DOCK inser jag att i längden vill jag nog hellre se en fortsättning i form av en uppföljare snarare än DLC. Story-DLC blir sällan lika starka... 25/08 @MEG: spelet är enligt mig jättebra. Jag har spelat alla 4 spelen och tycker at andromeda är bland de bättre. Det har några skavanker, men det har hjärta. Mass effect 3 tyckte jag också var jättebra. Musiken och det visuella blandades perfekt i slutscen... 25/08 Vi får hoppas att de lämnar Andromeda begravt. Ett nytt Mass Effect med känslan från trilogin med välskriven story, karaktärer man kan tycka om, vuxen dialog och en kompetent utvecklarstudio som tar hand om det vore välkommet. Finns många vettiga settin... 25/08 @deezel: håller med hela serien är fantastisk utom slutet på 3:an. Har spelat Andromeda igen efter alla patcher och måste säga att så här borde spelet ha sett ut vid releasen. 25/08 Jag gillar det. Testa det innan release och köpte direkt. Även med alla brister som var då så hade jag inga problem att bränna igenom spelet. Har kört igenom det två och en halv gång. Enda anledningen till att jag pausade där var att patchen som kom då... 25/08 Helt rätt, överge inte endast för lite klagomål på anisiktsanimationer och några smärre buggar! Gillade starkt story och världen med de olika planeterna. Finns så mycket att urforska. Vill gärna ta del av mer! Och dessutom var ju de vinst för spelet,... 25/08 Jag tycker faktiskt andromeda är jättebra, kanske är för att jag är en sån där skum person som inte alls gillar tvåan 😛 25/08 Nu har jag ännu inte spelat Andromeda men vad jag har läst så tycker jag att storyn verkar bra. När jag såg en klipp om hur och varför spelet hade så mycket fel och brister så är det tragiskt :( 25/08
Skicka en rättelse