Fritt fram att äntra skyttegravarna, så länge du har ett Steam-konto.

Det är återigen dags att fira gratishelg och den här veckan handlar det om spelet Rising Storm 2: Vietnam som öppnar sina portar för alla med ett Steam-konto under en begränsad tid. Spelet är en brutal och realistisk skildring av Vietnam-kriget och lär inte vara något för den med svaga nerver.

Just nu pågår ett dubbel-xp evenemang i spelet och helgen till ära har utvecklarna också klippt i prislappen en aning. För dig som sneglat på Rising Storm 2 en tid så kanske det är rätt ögonblick att bekanta sig med spelet. Vi kan också se fram emot att höra mer om planerna för spelets framtid under PAX.

Tack till Bonik för detta #nyhetstips!
@sebrock: hela grejen med spelet är att det är inte nerdummat som många andra spel i dagsläget, utan krävs lagarbete samt är inlärningskurvan är väldigt hög som ger det hela en rolig utmaning. Det är i stort sätt som äldre red orchestra om du lirat dom.... 04/09 Vad är grejen med spelet? Det ser ju 10 år gammalt ut. Är det något i gameplay som är extra roiligt? 03/09 @totte1015: detta har tappat spelare, men som en annan sa så är det hög inlärningskurva så folk ger det aldrig en värdig chans, men tur det på ett sätt för då slipper man dessa gnälliga as som tycker allt ska vara förenklat. Var typ en månad senast chat... 02/09 Sex år gamla Red Orchestra 2 har fortfarande ungefär samma antal dagliga spelare och det hade också free weekends då och då. Det hade extremt hög inlärningskurva så många gav det aldrig någon vidare chans eftersom dom blev totalt slaktade av veteranspel... 02/09 Skulle inte förvåna mig om de har tappat lite spelare, har själv tröttnat lite på de få kartor som finns (men fler är utlovade, och förhoppningsvis kommer väl lite vettiga workshop-kartor snart också). Najs röj-spel, men hade gärna sett lite långsammare... 02/09 Tyckte det var kul de runt 40 timmar jag spelade, helt klart värt priset. 02/09 det är spel med klenare antal dagliga spelare som kör billig PR =) 02/09 Spel som har free weekends, har dom spelen tendens att tappa spelare? Eller väljer utvecklarna helt själv om dom vill ha free weekends? 02/09
Skicka en rättelse