Skånska Massive gläntar försiktigt på Division 2-dörren.

Tom Clancy's The Division släpptes i mars 2016 till genomgående höga betyg (t.ex. 80 av 100 på Metacritic för PS4-versionen). Problemen och kritiken hopade sig dock och Massive tog hjälp av spelarna för att göra spelet bättre – något som en del av er tycker att man lyckades med.

Snart har två år gått sedan release och i en intervju med IGN gläntar Massives managing director David Polfeldt försiktigt på dörren till en eventuell uppföljare, men vill inte säga för mycket.

Jag tycker att det är ett underbart, underbart varumärke som har så många potentiella berättelser i sig. Det är mycket vi inte gjorde i The Division 1 som är intressanta att spinna vidare på.

Jag tror definitivt att det finns gott om utrymme för en fortsättning bortom att bara hålla kvar Division online. Men ... jag kan inte tala om det just nu.

Bara det att Polfeldt säger "The Division 1" är en tydlig hint, liksom att Ubisoft är utgivare – en speljätte som knappast väjer för uppföljare till lyckade spel. Polfeldt tillägger dock att stödet först och främst kommer fortsätta för The Division framöver.

Ja jo.. Tanken var att vi skulle ha ett spel att spela tillsammans. 236 timmar var det för att vara exakt. Nästa försök var For Honor. Det var om möjligt ännu värre upplevelse. Nog med OffTopic.. Jag har även fina minnen från spelet, så om en uppföljare... 05/01 Ah, ok, då fattar jag. Jo, det blir nästan krav att spela det då, även om jag tror att 100+ h är lite att gå till överdrift... 05/01 Vi kan väl säga som så att jag och några polare var överhypade när spelet kom. Sen blev det mest ett "tvång" att spela det. Efteråt fanns bara ångest över all tid man lagt på det. Vid närmare eftertanke var det nog ca 250 timmar.... :( 05/01 Självplågare? ;) 04/01 150 timmar ångest 04/01 Förlåt men, lagt ned 150 timmar och sedan tycker att en uppföljare är tveksam? 29/12 Gillade det också till en början men grinden blev för jobbig. Det enda som sker när du får ett "nytt" vapen är ju att några siffror förändras. Samma fiender, samma gameplay, om och om igen. Drömmen hade varit det här spelet men med realistisk damage mod... 27/12 Har haft till PS4. Men köpte det nu för PC Gold version. För ca 200kr. Ska bli kul att köra det på PC. Första man märkte, jösses vad spelet laddar snabbt och vilket flyt :) 27/12 Väldigt sugen på ett nytt Division då PvE solo eller Co-op var det absolut roligaste med spelet (plöjde 50h bara där). Hoppas att de släpper mer PvE DLC än PvP denna gången (har personligen noll intresse för PvP pga allt fuskande). Vore heller inte fel... 27/12 The divison är riktigt jävla skoj att köra nu efter 1.8 patchen med sååå mycket mer content! men vill ej ha något The division 2 "ännu iaf".. Jag tror det är bättre om dom fortsätter att utöka världen med stora expansioner istället. https://media1.tenor... 27/12
Skicka en rättelse