Tom Clancy's The Division släpptes i mars 2016 till genomgående höga betyg (t.ex. 80 av 100 på Metacritic för PS4-versionen). Problemen och kritiken hopade sig dock och Massive tog hjälp av spelarna för att göra spelet bättre – något som en del av er tycker att man lyckades med.

Snart har två år gått sedan release och i en intervju med IGN gläntar Massives managing director David Polfeldt försiktigt på dörren till en eventuell uppföljare, men vill inte säga för mycket.

Jag tycker att det är ett underbart, underbart varumärke som har så många potentiella berättelser i sig. Det är mycket vi inte gjorde i The Division 1 som är intressanta att spinna vidare på.

Jag tror definitivt att det finns gott om utrymme för en fortsättning bortom att bara hålla kvar Division online. Men ... jag kan inte tala om det just nu.

Bara det att Polfeldt säger "The Division 1" är en tydlig hint, liksom att Ubisoft är utgivare – en speljätte som knappast väjer för uppföljare till lyckade spel. Polfeldt tillägger dock att stödet först och främst kommer fortsätta för The Division framöver.