Den sjunde World of Warcraft-expansionen har fått prislapp.

Blizzard har börjat mäska för att du ska köpa Battle for Azeroth, den sjunde World of Warcraft-expansionen. Man har öppnat för förbokning och frestar med diverse erbjudanden till den som väljer att köpa grisen i säcken. Samtidigt snävar man till releasen: senast den 21 september ska expansionen finnas till salu.

Priserna är också spikade. Standardutgåvan går loss på 45 euro och en Digital Deluxe-version blir din för 60 euro. Du tar del av Blizzards lockbete här.

Dem vill ju ha det för få uppleva det dem inte kunde då, kanske för dem va för unga eller helt enkelt inte va med på den genren då. Håller däremot med dig att man kommer tröttna på det också precis som med Legion, det kommer dock ta längre tid. Allt tar... 08/02 @Pholiage: Har du belägg för detta? Just vanilla är ett klassiskt exempel där folk gnäller mest för att gnälla. De flesta kommer att spela sig uttråkade på vanilla precis som med Legion. Många som vill ha Vanilla spelade inte ens vanilla när det begav... 07/02 @Pholiage: visst var det obalanserat men väldigt lite egentligen. Rouge vs en cloth = gg? Har du sett Vurtne? Drakedog? Jag som min shaman kunde outheala rouges med lightningshield som dödade dem. För att många inte kunde spela sin klass! Kan man sin... 01/02 @Dizzz: Missa du att nästan 1 miljon hellre spelade på Nostalrius? En privat server med just classic på. Intresset finns där. Klart nostalgi är närvarande men det e samma som att säga du kommer aldrig vilja spela Fallout eller Skyrim igen 01/02 Som andra säger i denna tråd, oftast är ju en fysisk kopia billigare än att köpa digitalt, vilket suger. 01/02 Ja förboka digitala utgåvan den kan ju ta slut... 01/02 Vanligtvis är jag första personen att klaga på DLC-scams, lootboxes och andra svinerier, men vad gäller WOWs expansioner är det så pass mycket content att det verkligen alltid har varit värt fullpriset. Vill man klaga på wow ska man istället rikta fokus... 31/01 Ja men då får man väl en chans till att sluta spela WoW ännu en gång då.. 31/01 Tro mig. Majoriteten av de som skriker om Classic gör det för nostalgiska orsaker. De kommer antagligen att sluta spela efter en månad eller två efter classics release. Folk kommer att skrika att de vill ha GF etc. 31/01 Men det är precis därför folk tjatat om Classic. De vill inte ha Group finder, reducerat talent system osv. Micromanagement var en del av spelet. Men som inte finns längre. Crafting betydde något i Classic. Nu är det bara potions eller enchants som gör... 31/01
Skicka en rättelse