Kan en Stockholmare från Hökarängen samarbeta med en från Örebro?

Calle fick nyligen chansen att spela kommande A Way Out tillsammans med spelets regisseras Josef Fares. Som vi tidigare rapporterat så är samarbete spelets totala fokus. Spelet går faktiskt inte ens att spela själv utan det spelas från början till slut med någon annan och en stor del av spelet spelas med dynamiskt delad skärm.

Här har vi två klipp där Calle spelar spelet med Josef. I klippet ovan smyger de runt strax efter rymningen från fängelset.

Nedan kan man spana in en av de mer coolare passagerna de spelade där perspektivet skiftar mellan de olika personerna och blir någon form av sidoscrollande actionbrawler.

Versionen de spelade var PlayStation 4-versionen och för er som undrar så styrde Calle Leo som i spelet spelas av Josef Fares bror Fares Fares.

Med tanke på att det gick guld i februari och släpps om en vecka så är nog sannolikheten nära 0 att något fortfarande ska ändras.... 15/03 Jag hoppas det är mycket kvar att fixa, och göra klart innan det släpps? Såg väldigt stelt, och livlöst ut. Såg ganska simpelt ut också, (blivit bortskämd med Kingdom Come). Cool idé iallafall hoppas det blir bra i slutändan. 15/03 Den debatten har extremt lite med Josef Fares och hans spel att göra. In på ämnet igen, tack. 15/03 Så du menar att jag, vars släkt är svensk så långt jag kunnat släktforska (1400-1500-talet ungefär), kan bli kines? Coolt! 15/03 @devildenied: beror på vad du menar med först här!? Första människan som skapades i världen? Men när det kommer till ursprungsbefolkning i Sverige så är det faktiskt så att samerna är en del av det. Och nej jag menar inte att de var först på landmassan.... 14/03 Slayer e grejer. 14/03 @Carl Johansson-Sundelius: Har lyssnat sönder den men bra skit :) Tror du skulle gilla min steampunk playlist. Kul iallafall, att du har bra musiksmak :) 14/03 Gillade soundtracket till Hotline Miami men föredrar lite skitigare synth. Typ detta. https://www.youtube.com/watch?v=kYlYJBKkH7I 14/03 Haha, jag får bara upp en rolig bild av hur FZ redaktionen kan se ut en vanlig dag nu ;) https://www.youtube.com/watch?v=FnJQzGk8Bxk 14/03 @Tomas Helenius: Visste inte Calle gillade bra musik. Ge honom denna och nr II i listan, synthgasm, riktigt skön chillwave - synthwave. edit: Glömde länken. https://www.youtube.com/watch?v=wOMwO5T3yT4 14/03
Skicka en rättelse