Enkelt va?

Under E3-veckan låter Bethesda oss testa en trial-version av free to play-versionen av Quake Champions. Och om du testar det innan den 17 juni får du behålla gratis-trialen.

Ja, jag är också förvirrad. Men förmodligen ligger det till så här: Quake Champions är i early access nu, och kostar då 30 dollar ordinarie pris. När det släpps skarpt kan du välja mellan en free to play- och en betalversion (den senare innehåller alla champions, gratisverren bara någon). Trialen nu låter dig gratistesta den kommande free to play-versionen fram tills den släpps.

Enklare uttryckt: nu kan du spela ett bantat Quake Champions gratis. Om du börjar senast den 17:e, vill säga. Den innehåller alla spelformer och banor, och en champion (Ranger). Om du vill ha betalversionen med alla champions, custom match making med mera kostar den dig i nuläget (till den 21/6) 20 dollar. Mer om det här.

På discord har Mortalemperor, community manager, hintat att "Champions pack" kan försvinna i framtiden. Fram till 17e går paketet att köpa till en struntsumma och ger alla nuvarande och framtida karaktärer. Vore kul att se mer folk från tiden då FZ hade... 15/06 Faktiskt ett riktigt bra spel. Var till en början skeptisk till hjältesystemet. Men det har växt på mig. 15/06 Kul spel... MEN för nybörjare som kommer köra mot oldschool kommer det sluta med uninstall.. könde av de rätt fort =) 14/06 Spelet har verkligen tagit sig på sista tiden. Kan varmt rekommendera det, både åt nybörjare och gamla kväk-rävar. En del veteraner ogillar (kanske inte helt oväntat) att spelet - likt OW - har hjältar med olika attribut och förmågor, men man vänjer sig... 14/06 @Soulless: CTF är väldigt saknat, vi får väl se om det dyker upp framöver. 14/06 Spelar lite till och från, det är roligt och väldigt välpolerat men skulle vilja se något roligare spelläge. Helst CTF! 14/06 Så om jag laddar ner gratis versionen innan 17 juni så får jag behålla gratis versionen när gratis versionen släpps. Har jag fattat det rätt? :) 14/06 Har spelat QC sedan första dagen det såg sitt ljus med early access och hoppas att communityn växer sig större och starkare nu. Får väl hoppas att alla nybörjare inte grinar för hårt när alla gamla quakerävar piskar sönder dem bara. ;-) 14/06 Jag spelade för någon dag sedan, tyckte det var riktigt kul. Bifogar ett klipp från den spelsessionen: https://youtu.be/m8SGHi9MHo8 14/06
Skicka en rättelse