Enkelt va?

Uppdatering: gratisperioden förlängdes till 25 juni.

Under E3-veckan låter Bethesda oss testa en trial-version av free to play-versionen av Quake Champions. Och om du testar det innan den 17 juni får du behålla gratis-trialen.

Ja, jag är också förvirrad. Men förmodligen ligger det till så här: Quake Champions är i early access nu, och kostar då 30 dollar ordinarie pris. När det släpps skarpt kan du välja mellan en free to play- och en betalversion (den senare innehåller alla champions, gratisverren bara någon). Trialen nu låter dig gratistesta den kommande free to play-versionen fram tills den släpps.

Enklare uttryckt: nu kan du spela ett bantat Quake Champions gratis. Om du börjar senast den 17:e, vill säga. Den innehåller alla spelformer och banor, och en champion (Ranger). Om du vill ha betalversionen med alla champions, custom match making med mera kostar den dig i nuläget (till den 21/6) 20 dollar. Mer om det här.

Skicka en rättelse
x D Kul Quake Live 26/06 Gör er själva en tjänst och hämta hem det. Traditionellt har bara vi gamla inbitna Q2/Q3-gubbar spelat men det kommer mer och mer spelare nu. Spelet självt har gått från högst tveksamt till det mest actionpackade spelet i mitt bibliotek. Kom ihåg: det... 26/06 Riktigt välgjort spel ändå, och ja man kan tycka vad man vill om Champions men man kan inte neka att de ändå gjort det väldigt bra om man nu ska ha dem, lite av en switch-up för quake. Sedan håller jag med tidigare talande om att lootbox-stuffet som gen... 25/06 Är helt såld på Quake Champions, även om jag blev helt ointresserad av spelet när jag hörde om olika stats för olika Champions och abilities - trots att jag växte upp med hela Quake-serien. Provade sedan på Quake Champions under gratisperioden i brist... 25/06 Spelade 3-4 matcher och det är faktiskt riktigt kul. Känns lite fel med alla dessa lootboxar och att matcherna tar slut och man måste söka på nytt. Det var lite av en rolig grej att sitta flera personer på samma server och få revanch efter ett spel. Ell... 25/06 Tack för tipset! har inte spelat Quake sen CRT var standard, blir kul att testa! 25/06 Jag skaffade spelet i Maj och hade kul med det och mötte oftast folk som kändes lika bra som mig (fanns ingen scoreboard då vad jag vet), visst köerna var bitvis "långa" (upp till 2 minuter) men det var ändå okej. Sen släpptes Juni-patchen vilket kortad... 25/06 På discord har Mortalemperor, community manager, hintat att "Champions pack" kan försvinna i framtiden. Fram till 17e går paketet att köpa till en struntsumma och ger alla nuvarande och framtida karaktärer. Vore kul att se mer folk från tiden då FZ hade... 15/06 Faktiskt ett riktigt bra spel. Var till en början skeptisk till hjältesystemet. Men det har växt på mig. 15/06 Kul spel... MEN för nybörjare som kommer köra mot oldschool kommer det sluta med uninstall.. könde av de rätt fort =) 14/06