Manaan, Dantooine och Kashyyk bland planterna som visas upp i den senaste videon från fanprojektet.

För bara några veckor sedan fyllde Star Wars: Knights of the Old Republic 15 år och vi kan förlåta att denna video missade kalaset med ett par dagar. Du har säkert läst om Apeirons projekt tidigare, som ämnar återskapa det hyllade rollspelet i Unreal Engine 4, och nu får vi se vyer från nya platser såsom Manaan, Dantooine och mer.

Projektet avtäcktes för ett par år sedan och har gjort framsteg vad det gäller miljöerna. Sen återstår såklart det digra arbetet att återskapa själva spelet, med alla dialoger och rollspelselement. Och att EA, som för närvarande har rättigheterna att göra spel på Star Wars-licensen, inte skickar ett argt brev.

Planterna. <3 08/08 Man brukar kunna argumentera "fair use" och så, men ja, även om det är en helt gratis mod så kan Lucasarts hota med rättegång om projektet inte läggs ner. Extremt få som vill fighta ett företag för en sån sak, så Lucasarts lär få sin vilja fram. Men:... 07/08 Mja så länge de använder varumärket så spelar det väl ingen roll? Disney och EA kan ju i det här fallet tycka att det här skadar deras varumärke och då spelar det nog inte så stor roll om de som skapar det inte har något direkt vinstintresse. 07/08 Följt Apeiron ett par år. Licens-juridik är inte min starka sida. Men är ni säkra på att det kommer stängas ned? De skriver på sin hemsida: "Once released the game will be 100% free to the public, the only required cost is the purchase of the original... 07/08 Tråkigt när det stängs ner vilket ju är lite smått oundvikligt tyvärr. Såg fint ut. 07/08 Var runt 2 år sen som projektet skapade många rubriker. Nästan alla spelsidor tog upp det, så varken Disney, Lucasfilm eller EA har missat att det är igång och ändå tuffar det på i över 2 års tid. Men visst, lär bli svårt att släppa. Är imponerande. 07/08 Förhoppningsvis övertygar det Disney att EA är skräp och öppnar upp licensen för fler utvecklare. 07/08 Är helt övertygad om att de vet att de kommer få ett cease and desist letter, tror det mer handlar om att bygga en portfolio och få uppmärksamhet från folk som vill anställa duktiga personer i Unreal motorn. 07/08 Påminner om hur skralt och tråkigt Star wars-utbud det är nu för tiden. :/ 07/08 Det kommer inte dröja länge till innan detta stängs ner. 07/08
Skicka en rättelse