Vad har Nintendo tänkt att göra med det egentligen?

Förra året så lyckades några hackers hitta referenser till virtuell verklighet i mjukvaran för Switch. Tidigare i veckan så lyckades en hacker göra anrop till koden och genom det öppna upp någon VR-meny i konsolens mjukvara.

När Switch utvecklades så fanns det ju en del hype kring det här med virtuell verklighet. Nu är det inte så trendigt längre så det återstår väl att se om Nintendo väljer att göra något med detta eller ej, ett framtida Labo-kit kanske?

Behöver man ens testa det för att veta? Sen att switch skulle leverera 120 fps är la lite önsketänkande då de har svårt att leverera 60 fps på många spel. I det här fallet hade det varit 480 p 30/60 fps. 30 fps i VR är värdelöst iaf. minst 45 och även... 14/08 Men det skulle vara coolt att testa 480p 120fps VR vs 4k 30fps för att se vilken som är sämst/bäst :) 14/08 Grafik och grafik... I VR är inte grafiken kanske alltid viktigast men hög upplösning är ändå ett minimum krav och bra VR upplevelse kräver ändå mer än vad lilla switchen kan bidra med. Den som påstår annat har ingen erfarenhet av att bära en skärm 1-2... 13/08 Nintendo har ju visat att grafik och konsolprestanda inte är allt. Är det något företag som kan lyckas göra en vettig VR-upplevelse med sådana förutsättningar, så är det nog Nintendo. Sen behöver det inte betyda något att funktionen finns där, det kan... 13/08 VR med 2D Sprites perhaps Kanske var bra att dom slopade ;) Eller om dom har planerat en ny docka som har extra arbetskraft i sig, som man trodde att konsollen skulle ha från början.... eller att dom tog bort det här med VR när dom slopade den typen av... 12/08 Detta var typ det första jag tänkte på när jag såg hur hårdvaran såg ut, tycker det är konstigt att de inte gjort något än. Det finns VR på mobiltelefoner, så ser inte varför prestandan skulle vara ett problem på Switch. Det handlar väl om vad man har... 12/08 Väldigt optimistigt av Nintendo med VR i Switch när den med näppe klarar vanliga titlar för Xbox och PS4. 12/08 Sant, sant. 12/08 Äntligen kan dom släppa Skyrim VR till Switch! 12/08 Du får tänka på att PS vr har en 1920 x 1080 skärm. Switch har bara en 1280x720 vilket är mycket enklare att driva. Samtidigt lär bildkvalitén bli ännu sämre än på ps vr pga just upplösningen. 12/08
Skicka en rättelse