Rapporterar Sony glatt.

De senaste årens VR-mani har måhända lagt sig en smula, men det verkar gå fortsatt bra för Sony. Tidigare idag gick de ut på Twitter och berättade att företaget sålt över tre miljoner PSVR-headsets:

Sony meddelar också att man närmar sig 22-miljonerstrecket på mjukvarusidan, där Skyrim VR är det populäraste spelet. På topp 10-listan hittas också titlar som Resident Evil 7, Superhot och Batman: Arkham VR.

Källa: Gamesindustry

Dags att räkna alla korsen. 17/08 Jag skaffade Playstation VR nyligen, köpte de uppdaterade VR brillorna CUH-ZVR2 som finns att köpa i Sverige nu under 3000 kr inkl kamera! Är mycke nöjd, gjorde verkligen ett lyft och superenkelt att komma igång med. Önskar bara fler spel kunde släppas... 17/08 De gör Deraciné tillsammans med From Software. Dreams kommer att få VR-stöd. Blood and Truth är på gång? VR-stöd till Wipeout kom nyligen. Astro Bot Rescue Mission kommer snart. 17/08 Spelar inte bara själv. Finns inget roligare än att låta någon vän/släkting testa VR för första gången, gammal som ung! 17/08 Kul för Sony. Hur vor det nu också om Sony började supporta sin produkt och släpper lite spel till sin leksak. Vad jag menar är att det är bara 3e parts tillverkare som står för spelen. Sony, om några, borde ju pusha någon av sina studios de äger att... 17/08 Jag svettades floder under sommarn så blev tvungen att pausa mitt VR spelande. Men det är förbaskat roligt, speciellt spel som onward. 17/08 Spelar inte så ofta själv eftersom jag är en gamer som försöker maxa några få spel åt gången. Men det är en trevlig upplevelse någon gång i månaden. 17/08 Brukar tänka så med men med tanke på att StarVR eller vad headsettet nu heter igen visats upp så känns det som det lär sätta lite press på Vive och Oculus Rift också. :) Fast det lär väl ändå ta ett bra jäkla tag... 17/08 Mmm, bara testat PSVR vilket inte är det skarpaste av dom men fan när man träffar Mia (om det var så hon hette) i början av spelet. Pulsen uppe långt över tvspelslugn. 16/08 Haha, lycka till där :-) 16/08
Skicka en rättelse