Men bara hästar har kroppsdelar som påverkas av kallt vatten.

Efter förra veckans rafflande avslöjande om att hästars fortplantningsorgan påverkas av kallt vatten får vi veta att Red Dead Redemption 2 erbjuder dig att se, jaga och äta över 200 djur. Allt från olika sorters fiskar till vargar, björnar och fåglar. Och på tal om hästar, det finns 19 raser att välja mellan med olika karaktäristiska egenskaper - den officiella hemsidan nämner mustanger, arabiska och ungerska, med mera.

Får man kalla en häst snygg utan att det blir konstig stämning?

De skriver också att det finns 59 olika täckningsmönster och ju mer du tar hand om din häst desto bättre kommer den att bli. Uthållighet, hantering och prestanda är några av sakerna som kan förbättras genom att se till att den är välgödd och ryktad, som exempel. Ingen blir heller överraskad över att det kommer finnas mängder med olika sadlar, täcken, hästskor och andra detaljer för att personifiera din springare så mycket som möjligt. Förutom att köpa och sälja hästar kommer det också gå att fånga in och tämja vildhästar.

Ungerst halvblod, jomantackar!

Hästar är också mer än bara ett fortskaffningsmedel. Du kommer att kunna forsla vapen och kläder i sadelväskorna och efter en lyckad jakt kan du transportera mindre djur framför sadeln och större där bak. Och på tal om jakt, likt många andra spel med öppna världar kommer detta vara en central del både vad det gäller ekonomi och föda. Är du dålig skytt eller bara har en dålig dag behöver du dock inte gå hungrig, ett skadat djur kommer att försöka fly men genom att följa bloddroppar och andra markeringar kunna spåra det och avsluta jobbet.

Röd snö bekräftad - gul snö ännu oklart

Gött att läsa! Många spel där jag känner precis samma sak, som frihet och liknande. Det kommer fram när man inte behöver bryta ryggen. Vissa spel gör det sig, men GTA, TES, Witcher-serien, det är spel som gör sig fria med valfri svårighetsgrad. GTA V... 26/09 Jo allt var lätt i Origins, det jag gillar med Assassin's Creed. Jag vill njuta av spelet och storyn, hoppas det går att göra i detta med! 26/09 @breahl: Helt rätt! Gillade dom i Origins, men vart lite besviken på hur pass lätta dom var. Tänker att dom är köttinpackade närstridstanks egentligen. 26/09 Flodhästar fick man nog av i AC Origins, dom var överallt! Som tur är finns väl inte flodhästar i USA. :) 25/09 Jag ska rida på en älg 25/09 Kan man göra en snygg handväska om man slaktar tillräckligt många ormar och ritar ett pentagram på marken med en pinne? 25/09 https://youtu.be/O8cDfnQD0ws 25/09 Undrar om det innefattar sjö- och flodhästar? Har ni tänkt på att sjöhästar ser ut som neurosedynskadade flodhästsfoster? #naturescruel 25/09 Med tanke på att hästpungar påverkas av temperaturen skulle jag bli oerhört förvånad om en sån väsentlig detalj saknas. För övrigt har TLOU2 den sjukaste "pilar som fastnar"-tekniken jag sett. Förutsatt att gameplaytrailern de släppte på E3 nu var äkta. 25/09 Något jag alltid har kollat efter i spel med pilbågar är om pilarna sitter kvar i väggen eller framförallt fienden samt hur länge. Ganska surt när fiende och/eller pil försvinner när man vänder sig om. Någon som vet om det gäller i detta? Annars blir... 25/09
Skicka en rättelse