Världsrekord för välgörenhet

Årets upplaga av speedrunningmaratonet är live på Twitch, och fortsätter non-stop fram till nästa söndag. Hela schemat finns här för den som vill leta upp det där spelet man aldrig klarade som barn och se någon annan spela igenom det på sju minuter.

Med allt från Nier Automata till Home Alone 2: Lost in New York på listan ämnar organisationen samla in pengar till välgörenhet; insamlingen sker till förmån för Prevent Cancer Foundation (för att donera, klicka här). Som vanligt finns det en möjlighet att påverka speedruns och vinna priser för de som donerar. För ett år sedan samlade AGDQ in över 2 miljoner dollar, också det till cancerforskning.

Förresten, heter det att man klarar eller varvar ett spel?

Skicka en rättelse
snubben som lirar Crypt of the Necrodancer: Amplified... helt jävla sjukt 10/01 Roligast är ju helt klart att se de spelen man själv lirat, det är ju då man får den största "WTF!!-känslan" eftersom man själv vet hur svårt det är. Dock har det ju också sin charm att se mindre spel, okända som kända, då det kan öppna upp ens ögon inf... 08/01 Håller med, och jag brukar inte kika på det efteråt heller då jag gillar live-känslan 08/01 enda tråkiga med GDQ's är att alla "toppspel" alltid börjar vid läggdags 07/01 Yay! En av årets bästa tidpunkter. Älskar Speedrunning! Blev en GDQ t-shirt precis som varje år / tillfälle. Tycker också att det är bra att man valde cancerfonden denna gången med! 07/01 Samma här. Dock är jag säker på att jag som liten sa "varvade" när jag klarade ett spel. 07/01 Man klarar ett spel förstå gången när man kör genom runda 2+ så varvar man. Min tolkning. 06/01 Säger nog klara numera, men samtidigt så kanske det beror på typen av spel. Kan inte minnas att jag sa att jag varvade Lands of Lore eller något liknande RPG back in the day, men däremot om det var Super Mario Bros, eller ett shoot em up av något slag. 06/01 Ja varvar kommer ju från tiden då spelen bara loopade men det är ett ord jag använder även för moderna spel. Folk har ibland ingen aning vad man menar när man stoltserar med att man äntligen varvat witcher. 06/01 Klarar ett spel sen kunde man ju varva dom också med annat content andra rundan. 06/01