Höglevel-spelare slipper låglevel-loot.

Anthem har funnits ute i snart en vecka, och domen har varit ganska hård – spelet snittar lägre på Metacitic än Biowares förra hackkyckling, Mass Effect: Andromeda. Ändå, eller kanske snarare just därför, jobbas det flitigt på att göra spelet bättre.

Inom kort släpps en patch som åtgärdar en del av den kritik loot-systemet fått. Producenten Ben Irving listar ändringarna på Reddit, och det står klart att man tagit åt sig av kritiken. Ändringarna innebär att höglevlade spelare slipper rota runt bland låglevel-loot och snabbar upp processen för att skaffa masterworks-utrustning. Båda hett efterfrågade av spelarna, enligt Irving.

Är detta bra nog för att göra Anthem (mer) attraktivt?

Tack till trickeh2k för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
Ungefär så haha. 02/03 I rätt riktning med looten iallafall men dom behöver höjja så det droopar mer mw o legedary. Anthem lider en del av samma problem som D3 hade på release. Nu behöver dom ju inte dra det så långt så att det spyr ut prylar som det gör i diablo nu men det... 02/03 Vi hade iaf tur med vädret! 01/03 Dom tre alternativen försvinner. För att jag har frågat en fråga en gång som du tycker är idiotisk (inte är idiotisk).. Och allt det andra du har sagt om dina problem har jag inte påpekat nåt om. Ställde bara en fråga att ifall du inte visste vad multik... 01/03 Det gick inte speciellt snabbt för mig (När jag gjorde det så räknades inte progress upp till uppdraget startade). Man kunde heller inte gå in och se status för ens objectives under uppdragets gång utan jag var tvungen att åka till tomben i fråga och... 01/03 Lol, som sagt. Det ÄR en idiotisk fråga i det kontext den är ställt. Jag antar att det finns tre alternativ. 1. Du trollar 2. Du är svagbegåvad och förstår helt enkelt inte poängen 3. Det har gått prestige i frågan och du kommer inte ändra dig. Det är... 01/03 Delar av lootupdate är live. Det som är på plats just nu; Items will no longer have inscriptions on them that are not appropriate for that specific item. NOTE: This only applies to items obtained after the patch. Items obtained prior to the hotfix will... 01/03 Lösningen blir alltså att korta ned spelets livslängd ytterligare...Det var lite detta Destiny 2 led av, att många dedikerade spelare ville ha mer grind/svårigheter att uppnå de högst rankade vapnen som i det första spelet. Vad detta gör är att de mest... 01/03 Ta det lugnt med att säga att det e en idiotisk fråga och hoppa ut ur sandlådan. Multikill är liksom ett vanligt begrep inom gaming. Och behöver man googla fram saker i spel så e det mer att man har låg skill, och klaga på att ett spel e sämre för för... 01/03 Ja där har du rätt för vissa tycker regn och storm är vackert väder. De är få men personerna finns. 01/03