En ganska okej present på 2-årsdagen.

Grattis i efterskott Horizon: Zero Dawn som fyllde två år igår, den 28 februari. I samband med detta avslöjade Guerilla Games att de sålt imponerande 10 miljoner exemplar av spelet. För ett år sedan var siffran 7,6 miljoner och med tanke på att det inte fått något nytt innehåll sedan november 2017 är det värt en liten applåd att man lyckats kränga över två miljoner exemplar till.

Enligt obekräftade rykten har utvecklaren Guerilla Games två spel i produktion just nu, en ganska väntad uppföljare till Aloys äventyr och ett nytt Killzone-spel. Med tanke på att Sony inte kommer att närvara på årets E3-mässa är det dock oklart när och hur dessa spel kommer att avtäckas, de kan ju till och med bli lanseringstitlarna till nästa Playstation som det spekuleras i kommer först 2020.

I blogginlägget som annonserade försäljningsmilstolpen delar Guerilla med sig av små detaljer från utvecklingen, bland annat hur Thunderjaw liknade en leksak när man speltestade spelmekanikerna.

Skicka en rättelse
Detta är inte omöjligt då personen i andra bilden håller i ett skjutvapen. Annars blir det online baserad Coop då dom har anställt multiplayer killar. Om man kollar noclips dokumentär om företaget så får man se att dom ville ha coop i första spelet men... 02/03 Är det två är sedan det släpptes!? Fan va gammal man känner sig. Känns som max ett år sedan. Och jag har inte spelat klart det än....skämskudde på.... 02/03 Väldigt välförtjänta siffror. Sjukt bra spel. Väntade mig ett bra spel men inte att jag skulle älska det så mycket som jag gjorde. Det är nog mitt favorit open-world spel nu. Frozen Wilds var väldigt bra också trots att det var en avstickare i handlinge... 01/03 Sista bossen på ultra hard. Usch. 01/03 Förmodligen spelet jag mest önskar inte var plattforms-exklusivt. 01/03 Ett Horizon "FPS" låter väldigt osannolikt. Rör nog Killzones framtid. 01/03 Karaktärerna kan jag i viss mån hålla med om. Rost och Aloy är tvivelsutan bäst, tillsammans med en samling sedan länge döda figurer. Jag undrar dock om det inte är delvis medvetet, för att skapa en känsla av isolering kring Aloy. Vilket i sin tur gör... 01/03 Guerrilla anställde häromåret några personer som var ledande i utvecklingen av Rainbow Six Siege så något de arbetar med lär innehålla multiplayer. Möjligen ett nytt Killzone eller kanske en Horizon-avstickare som... (Horizon-spoiler) 01/03 Har den kompletta versionen installerad på min PS4 men har inte spelat spelet mer än 5 minuter, maybe one day. 01/03 sjukt bra spel, hoppas på en bra uppföljare. 01/03