Erangel får ansiktslyft inom kort.

Erangel (eller i folkmun: "första kartan") har hängt med PUBG sedan de tidiga dagarna, då battle royale-titeln tog världen med storm. Nu avslöjar teamet att kartan inom kort får ett ansiktslyft.

As some of you inferred from some recent leaks of a map image, we are working on new ways to balance loot and otherwise improve our maps, Erangel being the first. The addition of compounds is just one way we’re testing internally, but is certainly not the ONLY way.

Loot-balansering är också en detalj man arbetar med, liksom kartans layout. Gör man en förändring är det viktigt att den också "känns bra". Tester för "nya" Erangel börjar under de kommande veckorna. Digitala utgrävningar har (som alltid) idkats och redditorn bizzfarts har sammanställt en ny karta och blåmarkerat nya byggnader – och det visar sig vara en hel del.

En liten bit av 2.0-Erangel ser vi här, men ytterligare förändringar kan såklart tillkomma.

Kolla hur jag upprepade gånger (3ggr) försöker avsluta "diskussionen" men blir instigerad att uppta den. Håller med dig att det räcker. Därför jag inte svarat på hans senaste provokation :) 11/03 @SaltyApple och @NiceAsBice i klinch - giganternas kamp! En del av mig vill låsa in er två i en isolerad tråd så ni får tjafsa av er en stund. Den andra delen tycker att det räcker nu. 11/03 Vad som utspelar sig i filmen har inget som helst att göra med vad battle royale innebär i spel, det är bara namnet och konceptet med alla-mot-alla på en krympande spelplan som lånats därifrån. 10/03 @NiceAsBice: Du sa att äkta BR är solo. Man kan spela solo i PUBG. Det kan man inte i Apex (man tvingas in i team om 3 spelare). Du sa att det inte var äkta br för att det finns squads. I Battle Royale-filmen så teamar flertalet personer upp i, *drumrol... 10/03 Nej, du har inte argumenterat för nånting överhuvudtaget, du har bara sagt vad du tycker men inte varför. Helt poänglöst alltså. 10/03 @NiceAsBice: Det har jag redan gjort och du höll inte med. Därför... Agree to disagree :) 10/03 Nej, du kan istället förklara varför det skulle vara "äkta" utan invid-respawn. Om du har en poäng är det inte svårt. 10/03 Agree to disagree :) 10/03 I äkta BR finns det inga squads, om man nu ska tänka i såna banor, det är alla mot alla. Men vi ignorerar detta, för det är bara fånigt att låsa in sig på det viset. Det som är genredefinierande för Battle Royale är att det är ett spelläge med ett hela... 10/03 Apex är grymt bra scifi shooter typ fortnite och COD fmen 100 gånger mer välpolerad och genomtänkt. Pubg är underbar br med mer fokus på realism och modern Day vapen. 10/03
Skicka en rättelse