Sonys spel-streamingtjänst är här.

Det tog sin modiga tid (drygt fem år), men i dag släpper Sony äntligen streaming-tjänsten Playstation Now i Sverige.

PS Now är prenumerationsbaserat och ger för 149 kronor i månaden eller 999 kronor per år tillgång till över 600 spel till PS2, PS3 och PS4. Och du kan spela dem både på PS4:an och Windows-datorer. En hel del av spelen (250 stycken till PS4) kan också laddas ner och köras direkt från konsolen, övriga spel streamas. För pc är nedladdning i nuläget inte möjlig.

Det finns både PS-exklusiva titlar och spel från andra företag i katalogen, exempelvis The Last of Us, Red Dead Redemption, Borderlands, Battlefield 4, Metal Gear Solid 5 och Fallout: New Vegas. Om du vill köra över nätet behövs i vanlig ordning en PS Plus-prenumeration, den ingår inte i PS Now.

Kolla in hela spellistan, läs om hur du kör på pc och ta en titt på översikten där du kan starta en gratis 7-dagars testperiod.

Tack till laban005, NordhNet för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
Testade igår med en pc med riktigt gammal processor, I5 2310. Måste säga det fungerade klart över förväntan, antar att det är uppkopplingen som är det viktiga. Kan absolut tänka mig att prenumerera efter testperioden slut nån gång. Lite meckigt användar... 19/04 Eller direkt i konsolen Settings - > Account Management - > Account Information > Playstation-prenumerationer Stäng av automatisk förnyelse. 07/04 Enkelt, du loggar bara in här och gör det. https://www.playstation.com/sv-se/ Själv avslutade jag mitt innan gratisperioden gick ut. Får se om jag skaffar det framöver igen men just nu finns inget jag vill spela där. 06/04 Men hallå vadå löpande abonnemang ?? betalar man inte så får man kronolle efter sig ?? hur avslutar man abonnemang ?? 05/04 Jo det som är bra med PS Now. Det är många spel man aldrig skulle köpa men som kan vara kul att testa, sen helt plötsligt fastnar man i något. Jag skaffade det idag igen, hade det under betan. Så ska nog fortsätta på mitt RDR 1, spelade aldrig klart det... 21/03 "Alla Spel" fliken innehåller långt ifrån alla spel visar det sig. Jag tycker om PS Now så här långt, tar oftast inte mer än några sekunder för ett spel att starta, och det är många spel som jag inte redan spelat. Att man kan ladda ner PS4-spelen till... 20/03 Jag bytte mellan kontrollerna några gånger när spelet var på och PANG så funkade det. 20/03 Jag har ett problem som en snabb googling inte löste. Att trycka på start ska man göra med höger sida av touch-plattan. Men inte fan händer det någonting när jag gör det! Har försökt med två olika handkontroller i DMC 4. Kommer inte förbi startskärmen.... 20/03 Jag har det redan på PC, det är riktigt kul :) 16/03 Haha jäklar vad du skrivit om Helldivers. Vad är det som får dig att vilja spela det? Kollade en youtube video och såg inte särskilt kul ut. :P 16/03