Jätterea på Steam samtidigt som Epic-rykten florerar.

I vanliga fall kostar den här Borderlands-samlingen på Steam – Borderlands 2 och Borderlands: The Pre-sequel + allehanda DLC – närmare 2 500 kronor. Well, just nu säljs The Handsome Collection med 94 procents rabatt, vilket gör att vi landar på knappa 150 kronor. Hade jag inte redan ägt hela kalaset skulle jag slå till ögonaböj.

Samtidigt ryktas det friskt om att Borderlands 3 blir Epic-exklusivt i någon grad.

Gearbox starke man, Randy Pitchford, förnekar inte att Borderlands 3 flyttar till Epic. Han verkar dock inte pigg på fulla exklusiviteter – även om Pitchford säger att det är 2K och Take Two som fattar sådana beslut. Vi får alltså vänta och se, imorgon ska fler Borderlands-nyheter komma.

2K/Take Two has exclusive publishing rights for Borderlands 3 and makes all decisions regarding price-points, territories, distribution and platform partnerships. Please direct all inquiries regarding any of those topics to 2K. We are *just* the talent.

As a customer, I’m happy to shop in different stores - already do! I’ve bought games from Xbox, Playstation, Switch, Steam, Origin, GOG, Humble, Uplay, Epic and other stores. To me, exclusives are fine when they come w/ advantages and when they are short – say, six months.

For what it’s worth, 2K’s decisions aside, myself and the team at Gearbox have a very keen interest in cross-platform play. We believe multi-platform support is a pre-requisite and Epic’s leadership with cross platform support is helpful to our interests there.

Tack till Maddox för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
Vi behöver inte fler aktörer, snarare att de enas om en oberoende plattform där övriga är produkt- och tjänsteleverantörer. Jag hade föga emot Epics launcher, men när det blev EGS övergav jag den omedelbart. Det har med fler saker att göra, men jag är... 04/04 @Moraxus: Just i BL så har dom en rätt rutten implementation av Depth of Field, ha allt på max men slå av DoF så blir det mycket skarpare. Btw: remastern är himla nice :) skarpa texturer och bra QoL förbättringar. 03/04 köpte ändå :) 03/04 Nej det var jag inte. Låter ju inte direkt logiskt,men så är det kanske 03/04 Du är väl medveten om att max på alla inställningar just gör bilden suddig o.s.v. i en del spel? 03/04 Köpt! 03/04 Synd, då jag hade sett fram imot Borderlands 3. Hoppas att dom släpper det på Steam framöver, eftersom att jag inte är sådär jättepigg på att stödja varken Epic eller Tencent. 03/04 Det folk inte förstår är att det som folk klagar på EGS är INTE att det är en extra launcher att ha på datorn, utan de faktum att de försämrar situationen för oss konsumenter som vill köpa och spela spelen. Och folk förstår inte att bara för att spel... 03/04 Det här inte att göra med att det är en "launcher". Ingen bryr sig om att det finns spel på andra launchers. Jag har Origin till Battlefield och annat, jag hade inget emot att installera Uplay för att köra Siege. Och jag kommer ändå aldrig installera... 03/04 Price of individual products: 87% Bundle discount: 14,24€ Your cost: 94,69€ 87%? men 94eur? Blivit lite fel i texten? :) Edit: Se på fan! Mer förvirring kan det inte bli... men det är alltså ytterligare % efter 87. Lite otydligt bara. 03/04