Calle passade på att myspysa med uppföljaren Ori and the Will of the Wisps under årets E3-mässa, och den tycks bli precis lika sagolikt vacker som det första spelet. Det går verkligen inte att få nog av den grafiska stilen, och då är det tur att Moon Studios närvarade vid The Game Awards och visade upp en färsk trailer för härligheten.

Ori and the Will of the Wisps ser ut att bjuda på gott om plattformshoppande och en hel del imponerande bossar som inte tar någon större hänsyn till omgivningen. Dessvärre kom trailern med något mindre efterlängtat: det nya släppdatumet 11 mars, som är lite senare än tidigare planerat. Men den som väntar på något gott...

En av de välkomna nyheterna i denna uppföljare är att man slopat checkpoint-systemet för att istället förlita sig på autosparningar, vilket förhoppningsvis leder till lite mindre frustration. Man kommer även kunna utrusta sig med "shards" för att skräddarsy vilka förmågor man kan använda sig av för att ta sig runt i världen och slåss mot fiender.