I veckan berättar Ubisoft att flera personer ur teamet som ansvarat för utvecklingen av Rainbow Six Siege lämnar titeln för att utveckla nya projekt hos den franska speljätten.

Den kreativa chefen Xavier Marquis är en av dem som lämnar Siege, och ett nytt team tar över med Leroy Athanasshoff i spetsen. Enligt Ubisoft har det nya teamet arbetat med spelet de senaste månaderna och att de nu är redo att ta över den fortsatta utvecklingen helt och hållet.

Sedan starten 2015 har Rainbow Six Siege kommit att bli ett av de största pågående spelen hos Ubisoft, med en esportscen och växande spelarsiffror på både konsol och PC.

"The game is now bigger and better and is not only about our vision," said Marquis. "There was a time during which the game was depending heavily on us, during its genesis, at the beginning... But now the game has an extra piece."

Framöver menar Athansshoff att teamet kommer fokusera på uppdateringar som inkluderar alla spelare istället för "exklusiva funktioner" som bara gynnar vissa. Vad det innebär i praktiken återstår att se, men vi kan alltså se fram emot mer Siege nästa årtionde också.

Källa: Gamesindustry