Men FZ är öppet året om!

Nu är det officiellt, det blir inget E3 i Los Angeles i sommar. På grund av coronaviruset ställs denna hörnpelare i spelbranschen in.

After careful consultation with our member companies regarding the health and safety of everyone in our industry – our fans, our employees, our exhibitors and our longtime E3 partners – we have made the difficult decision to cancel E3 2020, scheduled for June 9-11 in Los Angeles.

Following increased and overwhelming concerns about the COVID-19 virus, we felt this was the best way to proceed during such an unprecedented global situation. We are very disappointed that we are unable to hold this event for our fans and supporters. But we know it’s the right decision based on the information we have today.

Our team will be reaching out directly to exhibitors and attendees with information about providing full refunds.

Bara för en vecka sedan sade ESA, branschorganet bakom evenemanget, att planerna fortskred som planerat men med tanke på utvecklingen av smittorisken har man valt att ställa in den fysiska mässan. Den stora frågan är såklart hur alla som tänkt använda denna traditionsenliga plattform för att belysa både kommande spel och annonsera nya tänker göra. Många av er undrar säkert också hur vår bevakning kommer att se ut. ESA säger själva att de "utforskar möjligheter med medlemmarna att koordinera en online-upplevelse för annonseringar och nyheter i juni 2020".

Vi är tvärsäkra på att företag såsom Ubisoft och Microsoft kommer att, likt Nintendo, köra sina presskonferenser utan folk i publiken och dessa kommer vi såklart att bevaka i vår E3-studio. Vi ser detta också som en möjlighet att hitta på nya saker på formatet som varit väldigt populärt och om ni har idéer - hojta i kommentarerna.

Att ställa in en sådan stor apparat som E3 är såklart inget lätt beslut och om mässan var i svängning sedan innan ska det bli väldigt intressant att se utvecklingen kommande år. Flera stora aktörer, senast Sony Playstation, har valt att överge den till fördel för egna event. Microsoft är tekniskt sett på E3 men har sedan ett par år tillbaka valt att fokusera engagemanget kring den egna Microsoft Theater, ett stenkast från LA Convention Center.

Det sista ordet kring veckan i juni är säkert inte sagt och vi kommer såklart att uppdatera er när det händer något nytt.

Skicka en rättelse
Fast åter igen så måste du hitta på saker för att kunna göra ett argument, och då blir det bara tråkigt att diskutera. 1. Jag har inte påstått att HIV-medicinen är det vi ska börja använda, det får väl framtiden utvisa. 2. Inte heller har jag sagt att... 13/03 Det som har hänt är att man testat HIV-medicin på en grupp och det finns vissa tecken på att den möjligen kan fungera då den blev frisk kort efter. Men sannolikt är det bara slumpen. I artikeln du själv länkar så handlar det ju om EN person. En person... 12/03 @ecHo!: @Alexraptor: Varför det ser ut som det gör i Italien är inte det intressanta utan ATT det ser ut som det gör. Vi har personer som försöker hävda att detta går att jämföra med vanlig säsongsinfluensa men det ganska uppenbart när man tittar på Ita... 12/03 Klart jag argumenterar med mig själv när alla nyhetssidor skriver som det gör. Ibland läser jag att det är symptom som en helt vanlig förkylning för minst 80% av de drabbade. På nästa sida står det endast om dödsfall och hur plågsamt det är för de sjuka... 12/03 Time Magazine sammanfattar det ganska bra. https://time.com/5799586/italy-coronavirus-outbreak/ - Italien har en av världens äldsta befolkning. Dvs att det är ett av de land som har högst andelen medborgare som är över 60. Snittåldern för de som har döt... 12/03 Rent sunt förnuft att preparera lite. Brist på varor ser vi gott om exempel på runt om i världen, rätt beroende på hur hårt just det området drabbats. Det är en helt naturlig utkomst av epidemier. Det jag tror du gör är att du sitter och målar upp under... 12/03 Det var bara exempel på källor, finns mängder av andra, bara googla så kan du välja dina källor själv. Nej det är inte teori att te.x en person blev botad av HIV-medicin eller att forskning visat att HIV-medicin tycks vara effektivt mot viruset. Det end... 12/03 Återigen, du kan ju inte anta att hela sjukvårdsapparaten i Italien håller på att rasa samman bara för att du läst det på Aftonbladet. Jag har ingen aning om hur situationen ser ut på landets drygt 1000 sjukhus. Men sjukhusen i NORRA Italien är det förm... 12/03 Ja det är sant! Kränga konserv-morötter till personer med munskydd som är rädda för en förkylning till ockerpriser. Bra tips. 12/03 Återigen, god ton och saklig argumentation - håll er till det. 12/03