Plåster på karantänssåren.

Google gör i dag streamingtjänsten Stadia Pro fritt tillgänglig i två månaders tid. Man gör det som uppmuntran åt alla som tvingas sitta hemma på grund av en viss pandemi.

Erbjudandet ger alla med en Gmail-adress fri tillgång till Stadia Pro-abonnemanget, vilket innebär nio fritt tillgängliga spel, exempelvis Destiny 2, Thumper och Grid.
Om du redan är Stadia Pro-prenumerant kommer inga pengar dras för tjänsten under de kommande två månaderna.

Gratisversionen kommer rullas ut i 14 länder (däribland Sverige) under 48 timmar. Du kan när som helst avsluta ditt abonnemang men ändå fortsätta använda det de två månaderna ut.

Google berättar utförligt om gratisperioden för Stadia.

Skicka en rättelse
Nu funkar det😅 15/04 Heelt sjukt att dealen fortfarande inte funkar för mig men för 99.999% resten av Sverige! 15/04 Nu släpptes precis lite nya rabatter för er som är intresserade. Både Borderlands 3 för 300 kr och Shadow or the Tomb Raider (senaste i serien) för 200 kr är helt okej deals och allmänt omtyckta spel om man inte redan har dom. 14/04 30 fps innebär 33ms per frame (vilket det ser ut som på högra skärmen) 60 fps innebär 16ms per frame. Så med latensen över internet på det så hamnar det nog ungefär på liknande siffra som den andra skärmen. 14/04 Man tvingar Stadia att använda VP9 som codec för videoströmmen istället för H264. VP9-strömmen ska tydligen ha lite bättre kvalitet. 14/04 [s] Lagt in det i chrome men ser ingen skillnad direkt mot innan hittar ingen knapp där man kan testa sin uppkoppling, kan du visa en print screen var man ska k nu hittade jag, vad innebär att aktivera vp9? 14/04 Jag har inte så bra koll men några av spelen har väl varit relativt stora. För närvarande får man ju GRID t.ex. från i höstas och Serious Sam collection iaf. Man kollar ping med Chrome-tillägget Stadia+. 14/04 De spel som är gratis är väl typ indie inga AAA lir? 13 ms ping till google stadia-server? Var kollar man det? 14/04 Man har sänkt default från 4k till 1080p. Men det är bara att gå in i inställningarna och ändra tillbaka till 4k om man har pro. 14/04 Med tvingad VP9 och 4k så ser Grid helt ok ut (på 1440p skärm) och 13 ms ping var väldigt spelbart. 13/04