Kaka matchas med maka.

Infinity Ward har som utlovat skickat ut motmedel mot fuskare i free to play-liret Call of Duty: Warzone.

En uppdatering gör att du som rapporterar en fuskare får besked om denna stängs av. Det gäller även i CoD: Modern Warfare. Uppdateringen innehåller också säkerhetsuppdateringar som man inte går närmare in på. Men roligast är en ny funktion som matchar fuskare mot andra fuskare. 'GLHF-matcher' kan vi kanske kalla dem. Framöver kommer också funktioner för att rapportera spelare från killcam- och spectator-lägena.

Nyligen berättade Infinity Ward att man stängt av 70 000 konton som upptäckts fuska. Men för ett gratisspel med 50 miljoner registrerade konton är det kanske inte så överraskande att det lockar till sig slasktrattarna.

Skicka en rättelse
varför kan dem inte bara hårdvara bannad i en månad första gg sen permanentbanna om dem fuskar igen? är det så svårt att banna folk som förstör för andra? 23/04 Kört WZ ett par timmar bara, är nog för dålig för att upptäcka om jag möter fuskare eller ej. Grymt roligt att fuskare får möta andra fuskare, men frågan är varför de inte bara blir bannade istället? Måste vara för att de snabbt kan starta nytt konto... 23/04 Jag fuskar inte alls i spel - har använt trainer till Sanxion (c64) då spelet var sanslöst svårt - men misslyckades att klara spelet :P Thats it... 23/04 Enda fusk i online spel jag använt var när man var runt 14-15. I CS 1.6 för att jävlas med polare man spelade med/mot, "for the lulz". Aldrig gjort på öppna servers och kommer ALDRIG göra. 22/04 Det enda ''fusket'' som jag av testat var i Counter-Strike 1.6 när jag kom på att jag kunde ändra fps i mitt Fraps för att få speedhack. Fusket var riktigt dåligt för att man sprang fram som Sonic och sedan fastnade man i några sekunder och buffrade inn... 22/04 Första gången vi skulle lana -95 då vi fått igång seriell-kabeln mellan våra 2 datorer så startade jag upp en doom-match mot min polare. Han visste inte om att jag öppnat upp för fusk då jag startade servern. Han blev lite spak då jag ofta dök upp bakom... 22/04 Att bunta ihop fuskare på samma server är den bästa lösningen imo. :D 22/04 Haha ja jag hade väl förtjänat det. Men nej jag klarade mig. Gjorde det bara några få ggr dock. Och sen några månader senare provade jag igen men då verkade det som om dom byggt bort buggen som gjorde det möjligt 22/04 Jo det är det väl men det var ju ett aktivt val så då är det ändå fusk tycker jag. Gjorde det vara nån enstaka gång då det bara förstör. Men den glitchen var kvar väldigt länge 22/04 Nej, enbart inbyggda fusk som det var mer vanligt att SP-spel hade förr i tiden. 22/04